Το βραδυ μετα τις 22:00 θα ειμαι μεσα για να σηνεχισουμε αν γινετε
Προβλημα με bluetooth [SOLVED]
-
-
-
Μου το έκανε χτες σε κάποια φάση και αποδείχτηκε ότι δεν είχα κάνει σωστό Unpair!! Αν εγκαταστήσεις τώρα ένα Mi Fit σου βγάζει ότι δεν υπάρχει καμία σύνδεση συσκευής? Ποια έκδοση Mi Band έχεις? Την ευρωπαϊκή ή την κινέζικη? Κάποιο σκάλωμα θα έχει φάει και στην χειρότερη των περιπτώσεων ίσως επανέλθει αφού αποφορτιστεί τελείως και κλείσει από μπαταρία!
-
Ο/H peterxiaomi έγραψε:
το εκανα δεν γινετε τιποτα.Κανει αναζητηση αλλα δεν βρισκει τιποτα
Απεγκατέστησε όλα τα σχετικά προγράμματα και πήγαινε Ασφάλεια και κάνε καθαρισμό. Κάνε και μια επανεκκίνηση το κινητό να είμαστε σίγουροι και εγκατέστησε πάλι το Mi Fit. -
εχω την international.Η μπαταρια ειναι στο 66% εχω ηδη βαλει χρονομετρο για να τελοιωσει η μπαταρια να δω τι θα γινει.Οπαια εκδοση mifit βαζω δεν συνδεεται,ουτε με bridhe ουτε με notify.Γμτ το εχω μολις 2 μερες.Ουτε που το χαρηκα για αρχη.Δεν δουλευει ουτε σε αλλο κινητο που δουλευε πριν.Πρωτα επρεπε να περασω το res και μετα το fw μηπος και γι'αυτο το εκανε ?
-
Ο/H peterxiaomi έγραψε:
εχω την international.Η μπαταρια ειναι στο 66% εχω ηδη βαλει χρονομετρο για να τελοιωσει η μπαταρια να δω τι θα γινει.Οπαια εκδοση mifit βαζω δεν συνδεεται,ουτε με bridhe ουτε με notify.Γμτ το εχω μολις 2 μερες.Ουτε που το χαρηκα για αρχη.Δεν δουλευει ουτε σε αλλο κινητο που δουλευε πριν.Πρωτα επρεπε να περασω το res και μετα το fw μηπος και γι'αυτο το εκανε ?
Στην κεντρική οθόνη δείχνει το εικονίδιο διακοπής σύνδεσης με Bluetooth; (Υπάρχει περίπτωση να έγινε pair με άλλη συσκευή μέσα στο σπίτι)
Πήγαινε στο Ρυθμίσεις > Bluetooth να δεις αν το βλέπεις εκεί και σβύστο.
Βάλτο στη φόρτιση για 2-3 λεπτά μπας και ξεμουλαρώσει.
Δοκίμασε ξανά το pair και στην ανάγκη πλησίασέ το σχεδόν πάνω στο κινητό την ώρα της αναζήτησης. -
-
Ο/H peterxiaomi έγραψε:
Το εσβησα απο το bluetooth και τωρα το βρισκει το notify.τωρα τι κανω ?
dnomikos Σε ευχαριστω παρα πολυ αλλα οδηγησε με .Το mifit δεν το βρισκει.Πως θα περασω το res που λειπει.Φοβαμε μην γινει παλι λαθος.Μου ειπε να πατησω το κουμπι του band για συνχρονισμο και συνχρονιστηκε με το notify
Είτε περάσεις τώρα το res είτε όχι, δεν υπάρχει και μεγάλο πρόβλημα. Έτσι και αλλιώς, ίδια έκδοση είναι. Απλά θα βλέπεις τις ημέρες στη κεντρική οθόνη στα Ρώσικα και κάτι άλλες μικρές λεπτομέρειες όπως τα AM/PM μέχρι να περάσεις το δικό μας.
Εχεις δυο τρόπους να κινηθείς και οι δύο σωστοί όποιον και να διαλέξεις:
Η συνεχίζεις και περνάς το res μέσα από τα εργαλεία του Notify & Fitness και το ψάχνεις μετά για την σύνδεση με το Mi Fit, είτε καθαρίζεις/σβύνεις τα πάντα από προγράμματα και βάζεις πάλι αρχικά μόνο το Mi Fit (για να μην μπερδεύεσαι) για να το κάνεις add και συνεχίζεις μετά με τα resources. -
Τελικα ξεμπλοκαρε.Πριν δω την απαντηση σου εβαλα το res με notify και κατοπιν την εκδοση 3.5 απο εδω.Τωρα ολα νομιζω δουλευουν σωστα.Απο οτι φανηκε και σε ευχαριστω, το ολο προβλημα ηταν να σβησω απο τις ρυθμισεις του bluetooth στο κινητο μου και να μην το ξαναψαξω απο κει για ζευξη.
dnomikos Εισαι θεος.Σε υπερευχαριστω.Με εσωσες -
Ο/H peterxiaomi έγραψε:
Γμτ το εχω μολις 2 μερες.Ουτε που το χαρηκα για αρχη
-
Χα χα χα.Να σε καλα.Σε ευχαριστω.Και κατι αλλο.Στον καιρο μου τα γραφει αγγλικα.Οχι πως μς πολιονοιαζει αλλα μηπως ξερεις ? Το σημερα αυριο ok αλλα το συνεφιασμενος το γραφει cloudy
-
Ο/H peterxiaomi έγραψε:
Χα χα χα.Να σε καλα.Σε ευχαριστω.Και κατι αλλο.Στον καιρο μου τα γραφει αγγλικα.Οχι πως μς πολιονοιαζει αλλα μηπως ξερεις ? Το σημερα αυριο ok αλλα το συνεφιασμενος το γραφει cloudy
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0