Καλησπέρα, αγόρασα στη γυναίκα μου το Mi A2 Android one και έχω το εξής πρόβλημα. Η γυναίκα μου δεν θέλει να κλείνει η οθόνη της αυτόματα αλλά να την κλείνει η ίδια οπότε και έβαλα χρόνο αναμονής ποτέ για το σβήσιμο της οθόνης και όλα καλά, αλλά τώρα όταν είναι κλειδωμένο και έρθει κάποια ειδοποίηση μύνημα ενημέρωση Facebook, Viber οτιδήποτε ανοίγει η οθόνη στη οθόνη κλειδώματος και δεν κλείνει αυτόματα μετά από λίγο με αποτέλεσμα να τελειώνει την μπαταρία πάρα πολύ γρήγορα. Γνωρίζει κάποιος κάποια ρύθμιση εκτός από την επιλογή της αδράνειας. Ευχαριστώ πολύ!!!
Mi A2 Δεν κλείνει η οθόνη
-
-
@babistech
Αν κατάλαβα σωστά τι θέλεις, μπες στις ρυθμισεις
Display > Advanced > Ambient Display και κλείσε το διακόπτη για τις ειδοποιήσεις -
-
Δεν υπάρχει κάποια τέτοια επιλογή......
-
-
Ελλάδα Android one είναι όχι miui
-
Δυστυχώς δεν έχω δουλέψει με android one, λογικά θα πρέπει να κοιτάξεις τις ρυθμίσεις που έχει σχετικά με ειδοποιήσεις και οθόνη
-
@babistech
Δεν έχει αυτή τη ρυθμιση;
Display > Advanced > ambient display > New Notifications
Αν το έχεις στα ελληνικά θα είναι
Προβολή > Σύνθετες ρυθμίσεις > Οθόνη περιβάλλοντος > Νέες ειδοποιήσεις
Ελπίζω να βοήθησα -
Το έχω κλειστό αυτό και το χρόνο αδράνειας της οθόνης ποτέ. Οπότε την στέλνω πχ ένα μύνημα στο viber ανοίγει η οθόνη και δεν κλεινει
-
Ο/H babistech έγραψε:
χρόνο αδράνειας της οθόνης ποτέ.
-
-
Μάλλον εσύ έχει bug και δεν λειτουργεί και της γυναίκας σου κάνει αυτό που πρέπει να κάνεις όταν επιλέγεις ποτέ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0