Άρα μήπως είναι καμιά ρύθμιση που μας διαφεύγει;
[Stable] MIUI V10.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων ROM) Ενημέρωση 02/09/2019
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Λοιπόν περάστηκε πριν από λίγο και στο Mi5 η 10.0.1.0 με format data. Η αλήθεια είναι ότι τρόμαξα λίγο γιατί μου έβγαλε κάτι errors για data/media, αλλά για την ώρα όλα καλά
Απορίες 2 για αρχή:
Είναι ενεργοποιημένη η ρύθμιση για 160 χαρακτήρες στα SMS ή πρέπει να κάνω κάτι εγώ;
Ελληνικά στο πληκτρολόγιο δεν έχει, αλλά δεν υπάρχει και Τ9 ελληνικό; (στην προηγούμενη ROM 9.2.1.0 δεν είχα ελληνικά στο πληκτρολόγιο αλλά δούλευε το Τ9) -
-
Ο/H Kostas Kiriakidis έγραψε:
καλημερα παιδια κανενα νεο ποτε θα βγει για nikel ?
-
-
-
Ο/H billphone έγραψε:
Λοιπόν περάστηκε πριν από λίγο και στο Mi5 η 10.0.1.0 με format data. Η αλήθεια είναι ότι τρόμαξα λίγο γιατί μου έβγαλε κάτι errors για data/media, αλλά για την ώρα όλα καλά
Απορίες 2 για αρχή:
Είναι ενεργοποιημένη η ρύθμιση για 160 χαρακτήρες στα SMS ή πρέπει να κάνω κάτι εγώ;
Ελληνικά στο πληκτρολόγιο δεν έχει, αλλά δεν υπάρχει και Τ9 ελληνικό; (στην προηγούμενη ROM 9.2.1.0 δεν είχα ελληνικά στο πληκτρολόγιο αλλά δούλευε το Τ9)
Η ρύθμιση για 160 χαρακτήρες είναι ενεργοποιημένη εφόσον είναι τσεκαρισμένη η επιλογή "Χρήση GSM Αλφαβήτου"
Για το Ελληνικό Τ9 στο dialpad δεν βρήκα κάτι ακόμα
Ανέκυψε και κάτι άλλο.
Η εφαρμογή Netflix δεν εγκαθίσταται πλέον γιατί λέει ότι η συσκευή δεν είναι συβατή με αυτή την έκδοση. Γιατί όμως;
Εντόπισα και κάτι άλλο
Η συσκευή πλέον δεν είναι πιστοποιημένη στο Google Play. Να έχει σχέση αυτό; -
Ο/H billphone έγραψε:
Η εφαρμογή Netflix δεν εγκαθίσταται πλέον γιατί λέει ότι η συσκευή δεν είναι συβατή με αυτή την έκδοση. Γιατί όμως;
Εντόπισα και κάτι άλλο
Η συσκευή πλέον δεν είναι πιστοποιημένη στο Google Play. Να έχει σχέση αυτό;
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H billphone έγραψε:
Εντόπισα και κάτι άλλο
-
Ο/H billphone έγραψε:
Ελληνικά στο πληκτρολόγιο δεν έχει, αλλά δεν υπάρχει και Τ9 ελληνικό; (στην προηγούμενη ROM 9.2.1.0 δεν είχα ελληνικά στο πληκτρολόγιο αλλά δούλευε το Τ9)
Γιατί αφαιρέθηκε; Δεν μπορεί κάπως να ενεργοποιηθεί ξανά; -
-
Ο/H billphone έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H billphone έγραψε:
Εντόπισα και κάτι άλλο
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0