[Stable] MIUI V10.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων ROM) Ενημέρωση 02/09/2019
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- Miui Stable
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Μόνο σε dev αν υπήρχε miui 10, αλλά αν δεις στη πρώτη σελίδα του νήματος
[Miui 10 8.9.20] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 36 συσκευές
αναφέρεται
Mi-3W/Mi-4 (Cancro) (Δεν υποστηρίζεται)
Οπότε το ξεχνάς...
-
-
-
Παιδιά να ρωτήσω κάτι αγόρασα το mi max 3 και σε σχέση με το Note 5 Pro έχει πιο αδύναμο ηχείο, αν το ξεκλειδώσω για να του περάσω dolby οι επίσημες ota της xiaomi θα μου έρχονται η θα πρέπει να έχω μόνο miui aroma?. Ευχαριστώ και συγνώμη αν είναι σε λάθος σημείο ίσως@
-
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Για ανά βάλεις Dolby Atmos θέλει magisk σε Android 8 από όσο ξέρω.
Μπορείς να μείνεις με official rom. Απλά μετά από κάθε update θέλει πέρασμα twrp και magisk/Dolby Atmos εκ νέου...
Θα πρέπει βέβαια πάλι να έχετε Root με Magisk για να μπορέσει να γίνει η εγκατάσταση. -
Υπάρχει περίπτωση με το ωmiui10 update να αυξήσει τον ήχο του ηχείου για να ποφυγω να το ρουταρω η το ρουτ είναι μονόδρομος για να περάσω το dolby για να δυναμώσει ο ήχος?
-
-
@vabene73λοιπον.εγω εχω china συσκευη.ηρθε ξεκλειδωτη.εβαλα πανω οφισιαλ κινεζικη ντεβελοπερ ρομ κ κλειδωσα.κ τωρα σε λίγες μερες ξεκλειδωνω κανονικα απο τον λογαριασμό που εχω xiaomi.εσυ για να βαλεις dolby πρεπει να ξεκλειδώσει ο bootloader κ να βαλεις twrp.αλλα για να εχεις ota πρεπει να φλασαρεις μεσα απο twrp το lazyflasher.κ να μην κανεις root.καθε φορα μετα απο update lazyflasher.ψαξε εδω στους ειδικους στο φορουμ,πριν κανεις οτιδηποτε.κ παντα με προσοχη.συσκευη κ ρομ ναναι ιδια.global rom σε αναλογη συσκευη.εδω παντως ακομα εχουν για mi max 3 china rom.οποτε,ξεκλειδωνεις,twrp,lazyflasher κτλπ
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0