[Stable] MIUI V10.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων ROM) Ενημέρωση 02/09/2019
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Τρέχουσα ενημέρωση (07/11 20:50)
Κυκλοφόρησαν νέες Stable ROM από CN/Xiaomi.eu Source
Redmi 4 PRO (Omega)
RedMi 5 Plus (Vince)
RedMi Note 5A (Ugg)
RedMi Note 5A Lite (Ugglite)
RedMi PRO (Omega)
Mi 4C (Libra)
Mi Max 2 (Oxygen)
Θα βγαίνουν σταδιακά και οι υπόλοιπες όπως για το Mi 5S (Capricorn) & Mi 5S Plus (Natrium).
Δείτε την λίστα και κατεβάστε τις ROM από ΕΔΩ -
-
-
-
-
Καλημέρα δεν ξέρω εάν είμαι στο σωστό νήμα αλλά έχω το xiaomi redmi 5 plus (vince) και τώρα που πήγα να κατεβάσω την global έκδοση λέει xiaomi-miui-hellas-7.1_vince_XTRV_Stable_V10.1.1.0.zip και το ερώτημα μου είναι ότι ακόμα είμαστε στο android 7.1?
-
Ναι.
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Δεν υπάρχει MIUI 10 ROM για Hennesy και ούτε πρόκειται να υπάρξει. Δυστυχώς η συσκευή πάει για τέλος υποστήριξης.
-
Ο/H Antonis Kehagias έγραψε:
Καλημέρα δεν ξέρω εάν είμαι στο σωστό νήμα αλλά έχω το xiaomi redmi 5 plus (vince) και τώρα που πήγα να κατεβάσω την global έκδοση λέει xiaomi-miui-hellas-7.1_vince_XTRV_Stable_V10.1.1.0.zip και το ερώτημα μου είναι ότι ακόμα είμαστε στο android 7.1?
Στις China/xiaomi.eu είναι 7.1 -
Ο/H Antonis Kehagias έγραψε:
-
προσπαθώ να την περάσω σε 6Χ αλλά στην αρχή της εγκατάστασης στο twrp μου βγάζει error 6... καμια ιδεα;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0