το δοκίμασα αλλά τίποτα .. πως μπορώ να αφαιρέσω το root γενικά;Ο/H amavroudis έγραψε:
Μάλλον εκεί είναι το θέμα σου. Καλό θα ήταν να δοκιμάσεις root με magisk μια και το magisk κρύβεται.
Περιμενε καθοδήγηση, μια και δεν το έχω...
[Stable] MIUI V10.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων ROM) Ενημέρωση 02/09/2019
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
βρε παιδια μπορει να βοηθησει καποιος ξεκλειδωσα το mi max 3 σημερα και περασα twrp βεβαια μολις ξαναανοιξω το κινητο δεν υπαρχει το twrp το οποιο αφου καθε φορα που το καν εγκατασταση μου ζηταει pin , αυτο το ξεπερασα πατωντας cancel μετα βαζω στη μνημη του κινητου ενα zip με το dolby atmos εξαλλου γιαυτο το εβαλα το twrp, μολις ανοιξω το twrp δεν βρισκω τιποτα μεσα και φαινεται σαν να ειναι αδειο το τηλεφωνο τι φταιει ,δεν θελω να το ρουταρω ομως ευχαριστω!
-
-
Official global
-
Ο/H vabene73 έγραψε:
Official global
Χρειάζεται ειδική έκδοση Recovery που να υποστηρίζει και Encrypted Partitions. -
Αρα ο μόνος τρόπος να μπορέσω να περάσω dolby είναι να περάσω και ρομ?Τσάμπα το ξεκλειδωσα μου φαίνεται δυστυχώς ο ήχος στο max 3 είναι χαμηλός σε σχέση με το redmi note 5pro που έχω
-
Νομίζω ότι σε ξεκλείδωτο bootloader περνάς twrp και root με magisk και μπορείς να περάσεις μέσω magisk και το Dolby.
Κάνω λάθος; Κάποιος που έχει την εμπειρία; -
-
Μπορείς να έχεις official rom με twrp και magisk. Μη τρελαθούμε! Απλά δεν ξέρω αν μπορώ να περάσω Dolby σε official rom, αυτό περιμενω να επιβεβαιώσει κάποιος που γνωρίζει.
@NasDriver; @George Kaggelaris; @geoanto555; -
Ο/H billphone έγραψε:
Ο/H billphone έγραψε:
[/quote]Αποτι κατάλαβα screen ghosting είναι...καμία ιδέα για να φύγει; Γίνεται χωρίς root? -
@vabene73.μολις εγκαταστησεις το twrp,αμεσως πρεπει να φλασαρεις το lazy flasher.πριν να μπεις συστημα.μετα δεν θα φευγει το twrp.ομως για να βαλεις dolby για το oreo,χρειαζεται το magisk.οποτε......κ εγω το mi max 3 εχω με κινεζικη ομως custom rom miuipro.
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Μπορείς να έχεις official rom με twrp και magisk. Μη τρελαθούμε! Απλά δεν ξέρω αν μπορώ να περάσω Dolby σε official rom, αυτό περιμενω να επιβεβαιώσει κάποιος που γνωρίζει.
@NasDriver; @George Kaggelaris; @geoanto555;
Κοντολογίς, δεν παίζει ρόλο αν η ROM είναι official ή όχι, όσο το αν είναι συμβατή με το εκάστοτε Dolby port.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0