Δηλαδή Κώστα @BanditGR, αν σε chiron με official rom android 8 miui 10 ξεκλειδώσω bootloader και περάσω magisk μπορώ να φορτώσω Dolby μέσω του magisk; Δεν είναι απαραίτητη η custom rom;
[Stable] MIUI V10.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων ROM) Ενημέρωση 02/09/2019
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Όχι, μπορείς, αρκεί να βρεις συμβατό dolby atmos
-
-
Παιδια ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά αυτό με το lazyflash και το magisk είναι κάτι που δεν ξέρω να κάνω και μου φαίνεται οι καλές εποχές των xiaomi τελείωσαν που ήταν όλα εύκολα . Αν μπορεί κάποιος να με παραπέμψει η να μου πει πως θα τα κάνω εγκατάσταση τα lqzyflash magisk θα το εκτιμούσα ευχαριστώ και πάλι
-
-
@sisois μα μόλις είχα κάνει εγκατάσταση το twrp και από fastboot κρατώντας vol up +power μπήκα στο β twrp πρώτον μου ζήτησε pin μόλις πάτησα cancel μπήκα στο μενού αλλά εκεί δεν υπήρχε ούτε το zip dolby που είχα βάλει πριν αλλά δεν αναγνώριζε τίποτα κιόλας δηλαδή τη μνήμη του τηλεφώνου δεν την έβλεπε, επίσης γιατί πρέπει να κάνω εγκατάσταση πάλι την official rom? Εκτός αυτού αφού δε βλέπει τίποτα απ ότι έχω βάλει μέσα στο τηλέφωνο για αυτό απογοητυεθηκα και το παράτησα
-
Ο/H vabene73 έγραψε:
@sisois μα μόλις είχα κάνει εγκατάσταση το twrp και από fastboot κρατώντας vol up +power μπήκα στο β twrp πρώτον μου ζήτησε pin μόλις πάτησα cancel μπήκα στο μενού αλλά εκεί δεν υπήρχε ούτε το zip dolby που είχα βάλει πριν αλλά δεν αναγνώριζε τίποτα κιόλας δηλαδή τη μνήμη του τηλεφώνου δεν την έβλεπε, επίσης γιατί πρέπει να κάνω εγκατάσταση πάλι την official rom? Εκτός αυτού αφού δε βλέπει τίποτα απ ότι έχω βάλει μέσα στο τηλέφωνο για αυτό απογοητυεθηκα και το παράτησα
-
@BanditGR κατάλαβα αλλά η έκδοση twrp είναι η τελευταία για τη συσκευή μου από το επίσημο sait τους. Επίσης αν δεν κάνω λάθος δεν έχει βγει stable ελληνική ακόμα αν και θα προτιμούσα όπως είχα πει στην αρχή official global για να έχω Ota. Θα προσπαθήσω να περάσω το dolby από στικακι όπως είπες πριν. Πάντως η τελευταία twrp δεν έχει δυνατότητα σπασίματος του data encryption της συσκευής και δεν ξέρω κιόλας που θα μπορούσα να το βρω, μπερδεμένη ιστορία και ευχαριστώ για την υπομονή σας παιδιά
-
-
εβαλα το lazyflasher και το εκανα εγκατασταση απο στικακι επισης το dolby και εχω ενα ωραιοτατο brick wtf τι να κανω εκτος απο χαρακιρι? να περασ την ελληνικη miui απο το site μεσω usb?
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Θα βγαίνουν σταδιακά και οι υπόλοιπες όπως για το Mi 5S (Capricorn) & Mi 5S Plus (Natrium).
Κολλήσαμε ...... στο mi5s kai plus;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0