Είναι global ή china version; Στο κουτί έχει κόκκινο αυτοκόλλητο με το global;
[Stable] MIUI V10.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων ROM) Ενημέρωση 02/09/2019
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Δεν. Θυμάμαι τι έχει στο κουτί. Στις πληροφορίες λέει miui 10 global.
-
Ανέβασε αν θέλεις ένα screenshot από το σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε...
-
Οριστε
-
Από ότι μπορείς να δεις στον πίνακα εδώ
Εκδόσεις Redmi Note 5 - Redmi Note 5 Versions (Whyred)
Έχεις την global version του whyred με κωδικό Μ1803Ε7SG.
Υποθέτω δεν έχεις ξεκλειδώσει bootloader.
Μπορείς να δοκιμάσεις να γυρίσεις το region σε Ινδία και να δοκιμάσεις να κάνεις αναβάθμιση μέσω του updater.
Εναλλακτικά κατεβάζεις την τελευταία global stable και τη περνάς εσύ από τον updater. Κατεβάζεις πο εδώ
MIUI ROM for Redmi Note 5 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
Περιγραφή διαδικασίας
Xiaomi MIUI Official Forum
Αν δεν γίνει και αυτό θέλει ξεκλείδωμα κα περασμαε miflash σε fastboot. -
Το άλλαξα region και μου έβγαλε την αναβάθμιση.. Την. Κάνω και μετά το ξανά γυρνάω πάλι σε Ελλάδα;
-
Ναι. Μπορείς...
-
Ωραία σε ευχαριστώ..
-
Καλημέρα.
Υπάρχει νεότερη ARΩMA από την 10.1.1 για Mi Max2;Ψηλός είμαι, ότι θέλω λέω
Να είμαστε καλά, να γινόμαστε χάλια -
-
Εννούσα stable.
Λάθος μου που δεν το διευκρίνισα.
Ρωτάω, γιατί βλέπω ότι η τελευταία stable "ανέβηκε" τον Νοέμβριο. Εκτός και αν κοιτάω σε λάθος μέρος.Ψηλός είμαι, ότι θέλω λέω
Να είμαστε καλά, να γινόμαστε χάλια -
Καλησπέρα! Προσπάθησα να περάσω την τελευταία έκδοση stable v10.xx.xx για το omega με τα ομώνυμο απαραίτητο αρχεία zip (XTRV όχι την Άρωμα) πάνω απο την τελευταία stable V9 9.5.2 XTRV.
Για να είμαι σίγουρος έκανα Factory Reset από TWRP και έπειτα έκανα update το zip (V10).
Όλα καλώς, λειτουργούν σχεδόν τα πάντα όπως πρέπει, πολύ ομαλή κίνηση, γρήγορο άψογο.
Το σχεδόν αφορα το εξής:
Μπαίνω να φτιάξω τελευταίες τις ρυθμίσεις του ήχου αφού έχω τελειώσει με όλα τα υπόλοιπα και να σετάρω τελευταία τα ξυπνητήρια μου.
λευκή οθόνη με αναμονή να μου δείξει μενού 8 με 10 δευτερόλεπτα...καθε αλλαγή - κίνηση που κάνω ανταποκρίνονται μόνο με λαγκ.
ολα τα αλλα με το που βγεις απο το μενου του ηχου, λειτουργούν αψογα, σφαίρα. Μόνο ο ήχος εχει θέμα.
Αφού μου έσπασε τα νεύρα και έβαλα οτι ήθελα οπως τα ήθελα, έφτασε η ωρα για το τεστ.
Πιάνω το κιν της κοπέλας μου να κάνω κλήση...αφου καλεί 3 φορες στο αυτί μου απο της κοπέλας μου τοτε χτυπάει και ανα βει το κιν μου οτι εχω εισερχομενη...μονο δόνηση ηχος ποτε.
Μετά προσπαθησα να κανω εγω κλήση με ανοιχτή ακρόαση απο το δικό μου.
Καλούσε κανονικα αλλα ακουγα με διακοπές το καθε μπιπ καλούντος αλλα σχεδόν καθε δευτερο ερο μπιπ και οχι κανονικά καθε 3 δευτερολεπτα που ακούγεται στα νορμαλ τηλεφωνα ...
Οταν το omega ειναι στην αρχικη οθονη (ρολόι) πατωντας τα πλαινα κουμπια αυξανεις η ελαττωνεις ενταση ....τα παταω, βγαινει το γραφικο οκ αλλα ουτε κανει το χαρακτιριστικο μπιπ αλλα λαγκαρει κιολας...μερικες φορες μου κανει και ρεσετ τον launcher...μαυρη οθονη και μετα απο λιγο ολα παλι κανονικα...
Τι εκανα λάθος ή τι πρεπει να κανω για να δουλεψει?? η εστω για να παω στην 9.5.2 που ημουν καθως δεν εxω καθολου backup
Ευχαριστώ και συγνωμμη για την εκταση και τις λεπτομεριες που αγραψα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0