[Stable] MIUI V10.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων ROM) Ενημέρωση 02/09/2019
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Καλησπερα παιδιά, έχω το Mi 8 Pro (equuleus)...θα έχουμε νέα stable Rom για τη συσκευή μου; Βρίσκομαι στην μαμισια 10.2.2 global κ θελω να βάλω την δική σας ...Η τελευταία π βρίσκω είναι η 10.2.1. στις XTRV ...ευχαριστώ εκ των προτέρων !
-
Ο/H GioLever έγραψε:
Καλησπερα παιδιά, έχω το Mi 8 Pro (equuleus)...θα έχουμε νέα stable Rom για τη συσκευή μου; Βρίσκομαι στην μαμισια 10.2.2 global κ θελω να βάλω την δική σας ...Η τελευταία π βρίσκω είναι η 10.2.1. στις XTRV ...ευχαριστώ εκ των προτέρων !
-
Ο/H GioLever έγραψε:
-
Για το pocoF1 όπως ανέφερα και παραπάνω παραμένει το πρόβλημα. Κάποια λύση υπάρχει??
-
Ο/H steliosperamos έγραψε:
Για το pocoF1 όπως ανέφερα και παραπάνω παραμένει το πρόβλημα. Κάποια λύση υπάρχει??
-
Ενημέρωση :
Ανέβηκε νέα διορθωμένη ROM για το Poco F1, για το πρόβλημα τoυ error κατά την εγκατάσταση ! -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H GioLever έγραψε:
-
Οκ πέρασε και στο poco f1 όλα καλά μέχρι στιγμής... ευχαριστώ!!
-
-
Μόνο του Magisk.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0