Διαφήμιση

[Stable] MIUI V10.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων ROM) Ενημέρωση 02/09/2019

• Σε εξέλιξη
    • ROM
    • Ενημερώθηκε
    • Xiaomi
    • Miui Stable
    • Καλημέρα.. έχω το Natrium με την XTVR 10.2.1.0..

Θυμάμαι είχε βγει ενα fix για τις Quick Apps που κρασαραν αλλά το είχα αγνοησει γιατί δεν μου το έκανε συχνά. Τώρα το κάνει συνεχώς αλλά δε βρίσκω το αρχείο. Υπάρχει κάπου link πρόχειρο;

Ευχαριστώ..
    • Καλημερα, θα ηθελα να ρωτησω κατι που αφορα γενικοτερα το Miui λογισμικο και οχι μονο τη σταθερη την δικια μας.
      Υπαρχει καποιος τροπος να κανει καθε εφαρμογη τον δικο της ηχο ειδοποιησης? Επειδη κανει αλλο ηχο το messenger οταν ερχεται μυνημα, αλλο το viber, αλλο το sms οταν ερχεται μια χαμενη κληση επειδη ηταν κλειστο το κινητο..
      Με λιγα λογια χωρις να κοιταξεις το κινητο, μονο με τον ηχο πχ σε iphone που ειχα πριν, καταλαβαινες αν εχεις μυνημα στο viber, αν εχεις στο messenger κ.ο.κ.
      Μπορει με καποιο τροπο να γινει αυτο στο mi9 μου? Οσο και αν εψαξα δεν βρηκα κατι.Εχει μονο ενα ηχο για ολα τα notifications.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H amavroudis έγραψε:

Απλά μέσα από κάθε εφαρμογή δώσε τον τόνο/ήχο που θέλεις.
      Δεν το βρισκω.
      Δηλαδη πχ εσυ εχεις κλειστο το κινητο ολη νυχτα και το πρωι το ανοιγεις..Εχει ενα μηνυμα στο viber ενα στο messenger και ενα sms απο κληση επειδη ηταν κλειστο.
      Θα χτυπησει το κινητο σου με 3 διαφορετικους ηχους?

Aκυρο, το βρηκα.Αλλα δεν βρισκω τους κλασικους ηχους default του viber του mesenger κτλ. Μπορω να τους κατεβασω απο καπου?
    • Δεν έχω τέτοιες ιδιαιτερότητες να θέλω να χτυπάει διαφορετικά.
      Μέσα σε κάθε εφαρμογή μπορείς να διαλέξεις αν θα χτυπάει με system default ήχους ή με κάποιον ήχο που θα διαλέξεις εσύ.
    • Καλημέρα. καμιά σταθερή με android 9 για το mix 2 να περιμένουμε εδώ κοντά; κάτι είχε πάρει το μάτι μου πριν μέρες...
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα
      Έχω poco f1 με miui10 v10.3.4.0.
      Σήμερα έκανα έλεγχο για ενημερώσεις και μου έβγαλε ότι έχει
      Δεν γράφει ποια είναι όμως
      Έψαξα εδώ αλλά δεν βρίσκω κάποια πιο πρόσφατη
      Ποιά είναι η πιο τελευταία για poco f1?
      Που μπορώ να δω changelog συγκριτικά με αυτή που έχω?
      Φλασάρω μέσω ota κανονικά?
    • Καλησπέρα.
      Για το Mi-9 τι υπάρχει σε Stable; Υπάρχει κάποιος οδηγός για το συγκεκριμένο τηλέφωνο; Έχεις καμιά ιδιαιτερότητα που πρέπει να προσεχθεί;
      Την έχει περάσει κάποιος; Το M1902F1G είναι το Cepheus;
      Όσο και να έψαξα στο forum δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη και δεν είμαστε για λάθη.
      Ευχαριστώ.
      Xiaomi Mi 9 (Cepheus)- MiUi 11 by Xiaomi-Miui.gr 12.5.6 Stable - TWRP : 3.3.1_25/08/2019 Android 10

:) Γίνε και εσύ VIP μέλος και βοήθα αυτούς που σε βοηθάνε. :)

(bell)
      Μπορεί να κάνω λάθος - δες τι λένε και οι άλλοι
      Amazfit Custom WatchFaces
    • Διαφήμιση
    • @bzanios
      Είναι το Cepheus και υπάρχει stable rom στην πρώτη σελίδα , δεν ξέρω αν έχει δοκιμαστεί και πως πάει ..
      Κάποια ιδιαιτερότητα σε σχέση με τη διαδικασία , ξεκλειδωμα , πέρασμα twrp και φλας τη ρομ δεν υπάρχει ..
      Υπάρχει όμως περίπτωση να πέσεις επάνω σε πρόβλημα με το twrp , δηλαδή να μην μπορείς να κάνεις format data και να μην αναγνωρίζει τον εσωτερικό χώρο της συσκευής με τίποτα ..
      Αν σου παρουσιαστεί το συγκεκριμένο πρόβλημα τότε θα συνδέσεις τη συσκευή στο pc ενώ είσαι στο twrp ..
      Άνοιξε ένα παράθυρο cmd στο φάκελο adb , βάλε το ζιπ της ρομ του mi9 που θα έχεις κατεβάσει στο φάκελο adb ( εκεί που είχες και το twrp όταν το πέρασες δηλαδή ) , μετονόμασε το ζιπ της ρομ σε κάτι μικρό όπως για παράδειγμα Mi9.zip ..
      Μετά γράψε ..
      adb devices ( να γίνει αναγνωρίση της συσκευής )
      adb push Mi9.zip /tmp/ ( θα γίνει αντιγραφή του ζιπ στο φάκελο tmp )
      Θα περιμένεις να ολοκληρωθεί η αντιγραφή , θα κάνει αρκετό χρόνο γύρω στα 7 με 10 λεπτά ίσως και παραπάνω , υπομονή μέχρι να γράψει ότι τελείωσε..
      Αφού τελειώσει η αντιγραφή του ζιπ , μετά αν πατήσεις Install και πας στο φάκελο tmp θα δεις μέσα το Mi9.zip που αντέγραψες..
      Παρ'οτι όμως βλέπεις πλέον το ζιπ μην δοκιμάσεις να φλασαρεις ..
      Πήγαινε στο Reboot και επέλεξε Recovery , όταν μπει η συσκευή πάλι σε twrp θα πας στο Wipe και θα επιλέξεις το format data , θα πληκτρολογήσεις yes , θα πατήσεις το enter και ελπίζω ότι αυτή τη φορά θα γίνει το format data σωστά ( τουλάχιστον αυτό έκανα εγώ στη μία περίπτωση που μου έτυχε σε Mi9 να φλασαρω την XTRV και είχα το παραπάνω πρόβλημα )..
      Αφού ξεκολλήσε το twrp με τον τρόπο που περιέγραψα μετά το format data προχωρήσα σε Reboot / Recovery και όταν μπήκε σε twrp ήταν αναγνωρίσιμος ο εσωτερικός χώρος της συσκευής από pc πλέον και αντέγραψα το ζιπ στον εσωτερικό χώρο και προχώρησα τη διαδικασία εγκατάστασης της XTRV ..
      Χρησιμοποίησα το τελευταίο twrp του @geoanto555 και για να γνωρίζεις επίσης , το ζιπ της ρομ που είχαμε αντιγράψει στο φάκελο tmp έχει διαγραφεί μετά το format data , για να μη το ψάχνεις δηλαδή ..

Edit
      Σου περιέγραψα την περίπτωση που μου έτυχε , ίσως υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις ή ίσως και να μη συμβεί τίποτα από ολ'αυτα και να πάνε όλα ρολόι , who knows ...

Edit2
      Να κάνεις το στήσιμο του τηλεφώνου ως νέα συσκευή και μην δοκιμάσεις να επαναφέρεις εφαρμογές κ.λ.π. , backup δηλαδή εφαρμογών από το cloud όπως ήσουν με την official rom δηλαδή γιατί θα κλειδώσουν τα data και δε θα αναγνωριζονται ..
      Στήσε το τηλέφωνο ως νέα συσκευή και δε θα έχεις ποτέ πρόβλημα ..