Εχω τη σωστη ρομ αλλα εχει 10 λεπτα εκει.Τι παει στραβα ? Αν βαλω αρωμα σταματα στο 24 %.
[Stable] MIUI V10.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων ROM) Ενημέρωση 02/09/2019
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
-
Redmi note 5A prime "UGG" Του εκανα επαναφορα χωρις να "βγω" απο τον λογ. mi.Με την επαναφορα εργ. ρυθμισεων μολις εφτανε στον λογαριασμο κατα το σεταρισμα δεν με αφηνε να τον περασω καθεβγαζε σφαλμα και σταματουσε εκει.Δοκιμασα xtrv ,και arwma και σταματανε και οι δυο.
-
Ποια ρομ είχες πριν ?
Ποια έκδοση TWRP έχεις ? -
Νομιζω η τελευταια stable 10.3.2 Twrp το 3.2.1.0 δεν υπαρχει αλλο στο νημα.
-
Θα πρέπει να το δει ο @MIUI_ART μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την ρομ...
Την παλιά ρομ μπορείς να την ξανά βάλεις ? Τουλάχιστον να ανοίξει η συσκευή ? -
Θα κατεβασω 2 παλιοτερες και θα δοκιμασω
-
Καλού κακού χρησιμοποίησε έναν download file manager, μην τυχών και κατεβαίνουν "κομμένες"
-
οκ
-
Κάτι ακούστηκε ότι η τελευταία 10.4.2 CN stable είναι miui 11... Ξέρουμε τίποτα περισσότερο?
edit: και συγκεκριμένα η 10.4.2.0 PCHCNXM, θα έχουμε εκπλήξεις το ΣΚ?"στα πενήντα σου συνειδητοποιείς ότι ένα ρολόι των 50€ δείχνει την ίδια ώρα με ένα των 50.000€" -
Καλησπέρα,
Θέλω να περάσω την ελληνική ρομ σε Mi9T
Έχω κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα και θα το ξεκλειδώσω τώρα
Ξεκλειδώνω bootloader μετά εγκαθιστώ recovery και μετά φλασάρισμα επί τόπου την ελληνική ρομ πάνω από την υπάρχουσα?
Η πιο πρόσφατη που βρήκα είναι η xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMK20MI9T_V10.3.14.0.PFJCNXM_v10-9.zip σωστά? -
Οδηγοί
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Ξεκλείδωμα
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019)
Twrp με το δεύτερο τρόπο
TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI
Έπειτα format data, reboot to recovery, factory reset, reboot to recovery και εγκατάσταση.
Αυτή που αναφέρεις είναι η σταθερή, έχει και developer.
[Miui 10 9.9.3/6] Διανομή τελευταίων MIUI 10 - XTRV & ARΩMA ROM για 20 συσκευές
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0