Εκάνα μεγάλη πατατία και αντί να περιμένω την 9.6 να βγει απο το σαιτ φλάσαρα την ρομ απο global. Πριν είχα την 9.5.4 XTRV stable στο κινητό αλλά ζεσταινόταν και δεν ήθελα να γύρισω πίσω. Πλεον δεν μπορω να φλασαρω ξανα ελληνικη ROM μου πεταει σφαλμα. Ούτε δουλεύει το fastboot. Με ξεκινάει συνέχεια το κινητο σε κανονικη λειτουργια. Το εχω δοκιμασει πολλες φορες. Μου εγινε locked ο bootloader απο ξεκλειδωτος που ηταν; Επισης δοκιμασα να μπω στο site να δηλωσω για ξεκλειδωμα bootloader μηπως φταιει αυτο και μου βγαζει κινεζικα (κυριολεκτικα :P) μετά το Login. Δεν καταλαβαινω τι πρεπει να κανω στην συνεχεια. Βοηθεια έκανα μεγαλη πατατια και θελω να γυρισω στα σταθερα μερη των ελληνικων μας ΡΟΜ . Πως μπορω να ξεκολλησω;
Μεγάλη πατατα, Κολλησε ο bootloader? no fastboot
-
-
Για αρχή καλό θα ήταν να μας πεις για ποια συσκευή μιλάς και εάν είναι λειτουργεί τουλάχιστον, αν ανοίγει δηλαδή στα μενού
-
Μιλάω για το Redmi Note 2(codename hermes). Δεν έχω twrp αν έννοεις αυτό. Το κινητό μου δουλεύει κανονικά κατα τα άλλα. Δεν μπορω να μπω fastboot. Όταν δοκίμασα να να flasaro ελληνική ΡΟΜ το έκανα απο την αναβάθμιση του κινητού χώρις φυσικά επιτυχία.
-
-
Πως θα το κάνω αυτο; Μέσα από υπολογιστή; Γιατί από το κινητό δεν με αφηνει
-
Από υπολογιστή, διάβασε τις οδηγίες στο λινκ που σου έβαλα πιο πάνω
-
Ναι αλλά δεν μπορώ να βάλω την συσκεύη μου σε fastboot. Για να γράψω τις εντολές.
Οταν γράφω στον CMD adb reboot-bootloader μου γραφει, reboot bootloader is disabled
PS Thank u for the reply -
Πατώντας το power και το - δεν σε βάζει σε fastboot;
-
Οχι το δοκιμασα μολις τωρα
Οταν γράφω στον CMD adb reboot-bootloader μου γραφει, reboot bootloader is disabled -
Κάνε restart μια κράτησε πατημένα τα power και - και θα σε βάλει σε fastboot.
-
-
Οκ παιδία μπηκε φαστμποοτ εγω εκανα λαθος μαλλον. Επρεπε να αφησω το power πριν το volume down μαλλον.
οκ εχουμε προοδο.
Φλασαρα τo twrp αλλα οταν παταω τωρα fastboot boot twrp.x.x.img γραφει booting failed
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0