Όχι, μετά το πρώτο ξεκλείδωμα με δικό σου λογαριασμό, ακόμα και αν κλειδώσει, ξεκλειδώνεις αμέσως χωρίς αναμονή, επειδή έχει γίνει ταυτοποίηση-συσχέτιση συσκευής-λογαριασμού
έχει ο αδερφός μου το mi max 3 αλλά με κινέζικη stable όπως φαίνεται στη φωτογραφία (κινέζικο version κινητό από honorbuy).
για να περάσει τη global rom, ελέγχουμε πρώτα αν είναι κλειδωμένος/ξεκλείδωτος ο bootloader, ξεκλειδώνουμε, περνάμε τη rom από το mi flash με clean all (χωρίς επιλογή lock) και είναι εντάξει ή έχει κάτι άλλο να προσέξουμε κτλ;
αν και μέχρι πριν κάποιες μέρες / μήνα έγραφαν για ψεύτικη "global rom", βρίσκω πλέον και links για official global. η αλήθεια δεν είχα κάπου επίσημη ακόμα.
αυτές δεν θεωρούνται επίσημες ή είναι της ομάδας του forum;
Επίσημες είναι, εάν κοιτάξεις τα links, είναι ανεβασμένες στους servers της xiaomi, απλώς δεν τις έχουν κοινοποιήσει ακόμα στο download section
Μόλις πέρασα στην δικιά μου κινέζικη συσκευή την Global Stable v10.0.1.0 χωρίς πρόβλημα επιλέγοντας το "Clean All" στο MiFlash. Πριν είχα την κινέζικη Stable v10.0.3.0
δες την σε παρακαλώ και αν βρεις κάποιο πρόβλημα ενημερώνεις αλλιώς θα προχωρήσουμε κι εμείς σε update.
την κατέβασες από το link που έβαλα ή από κάπου αλλού;
Προς το παρών δεν έχω εντοπίσει κάποιο πρόβλημα, αλλά και σε περίπτωση που βρείς κάποιο bug μπορείς να επιστρέψεις στην κινέζικη stable 10.0.3.0 (το έχω δοκιμάσει ήδη από περιέργεια χωρίς να αντιμετωπίσω πρόβλημα με το anti-rollback)
Απλά προς ενημέρωση, από την στιγμή που δεν υπάρχει εδώ ---> MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
Είτε είναι Alpha είτε μπορεί να έχουν ανακληθεί επειδή είχαν προβλήματα...σίγουρα πάντως θα είνα ισχετικά καλύτερες από τις μαϊμού