Γενική συζήτηση για το Redmi Note 6 Pro
-
-
-
-
-
Ο/H vsk έγραψε:
Edit: Μόλις είδα ότι το xiaomi.eu έβγαλε την 10.2.1.0 για το κινητό μας!
-
Πολύ καλησπέρα σας. Ζητάω τα φώτα σας από την ξενιτιά. Πέρασα μόλις την τελευταία arωma
και αυτό που έγινε ήταν να κάνει πάνω από 15 για να ανοίξει.. Μέχρι που βαρέθηκα και το έβαλα σε recovery, wipe τα γνωστά και πήρε πάλι μπρος... Αφου με το καλό άνοιξε, η gcam δεν λειτουργούσε γιατί δεν υπήρχε το camera2api
Στην προηγούμενη όμως μια χαρά. Το πέρασα ξανά μέσω magisk και όλα καλά!
Τι κουράδια (επιτρέπεται η χρήση της λέξης στο φόρουμ ?)έχω κάνει όμως και κάνει τόση ώρα για να ανοίξει ?
Δεν είναι η πρώτη φορά. Στην προσπάθεια να περάσω module από magisk είχε κάνει το ίδιο στην προηγούμενη!
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας -
Ο/H agmg έγραψε:
Μετά την ενημέρωση σε 10.2.1.0 το εικονίδιο του Facebook άρχισε πάλι να κάνει βόλτες όπως παλιότερα στο Nikel...
Επίσης δεν βλέπω κι εγώ εικονίδια ειδοποιήσεων. -
Σε μένα φαίνονται τώρα τα εικονίδια ειδοποιήσεων... Ήταν θέμα ρυθμίσεων...
-
Μπορείς να βάλεις ένα screen shot για να καταλάβω πως υποτίθεται οτι φαίνονται?
-
Ιδού
-
Αγκάθι παραμένει η πολύ σύντομη ενημέρωση(2-3 δεύτερα) στην μπάρα ειδοποιήσεων μπορεις να φλασαρεις το παρακατω και οι ειδοποιήσεις είναι πάντα κάτω από το ρολόι mi-globe.com/miui-notification-icons-for-notch-phones/ αλλα πρεπει να δεις τι ρομ εχεις [εγω εχω την stable10.2.1 και δεν υπαρχει]
-
Παιδιά αν αλλάξω το origin σε Ιταλία για να έχω face unlock θα έχω κανένα πρόβλημα στο τηλέφωνο Γενικά;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες