Γενική συζήτηση για το Redmi Note 6 Pro
-
-
-
-
Ο/H sakas1989 έγραψε:
@derveni μόλις την πέρασα και έχω global beta ,τι νέα έχεις για την παρασκευή ; Θα μας δώσει android 9 ???
Ο/H markito έγραψε:
-
-
-
Ο/H derveni έγραψε:
Η υπομονή είναι αρετή.
Το γοργόν και χάρην έχει.
Και μην μου πεις, σπευδε βραδεως γιατί εγώ είμαι με τον D.Trump!
Yo my men! -
ρε αλανια μου.. το κινητο που κ που μ κανει lock στην οθονη ξαφνικα ετσι χωρις λογο.. παιζει να επηρεαζει η σιμ που την ειχα κοψει μονος μ ? θα παω να την αλλαξω αυτες τις μερες ετσι κ αλλιως απλα επειδη δν κρατιομουν κ δν προλαβαινα να την αλλαξω την εκοψα μονος μ.. Σας ευχαριστω
-
Όχι, δεν νομίζω ότι είναι η sim. Το κάνει και σε εμένα. Και η δικιά μου είναι nano εξ'αρχής. Μάλλον κάτι στο λογισμικό είναι...
-
Ο/H tfd1978 έγραψε:
Όχι, δεν νομίζω ότι είναι η sim. Το κάνει και σε εμένα. Και η δικιά μου είναι nano εξ'αρχής. Μάλλον κάτι στο λογισμικό είναι...
-
Καλησπέρα, έχει κανένας άλλος πρόβλημα με την ισχύ των δικτύων στις SIM του, μετά από το τελευταίο update της Global Stable;
Πολύ συχνά βλέπω 1 γραμμή δίκτυο και στις 2 SIM στο κινητό μου, πράγμα που δεν εμφανίζονταν πριν από το update.
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkXiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
Από θέμα σήματος, είμαι κομπλέ! Κανένα θέμα πριν αλλά ούτε και μετά το τελευταίο update.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες