Το καινούργιο χαρακτηριστικό με την εναλλαγή σίμ θα το πάρουμε εμείς; Φοράω global beta
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 6 Pro
-
-
Ο/H sakas1989 έγραψε:
Το καινούργιο χαρακτηριστικό με την εναλλαγή σίμ θα το πάρουμε εμείς; Φοράω global beta
Οι διανομές των Global Beta ROM έχουν σταματήσει από την Xiaomi, οπότε αν θέλεις original Global ROM θα πρέπει να αλλάξεις σε Stable Global Beta. -
-
Update miui V.10.3.5.0
-
Update miui V.10.3.5.0
Μόλις ήρθε και στο δικό μου, τώρα την κατεβάζω.....
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkXiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
Καλησπέρα, μια βοήθεια παιδιά, που αφορά τις ειδοποιήσεις του Messenger.
Επειδή μου κολλάει πολύ το κινητό, υποψιάζομαι ότι φταίει το ότι βλέπω 2 ειδοποιήσεις ταυτόχρονα, η μία στο επάνω μέρος της οθόνης αναδυόμενη και η άλλη το στρόγγυλο εικονίδιο αιωρούμενο σε κάποιο σημείο εντός της οθόνης.
Θέλω μόνο την μια ειδοποίηση να βγαίνει, όποια να είναι από τις δύο που περιγράφω παραπάνω.
Πως το κάνω αυτό βρε παιδιά;
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkXiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
Ξεκινα με την διαγραφή δεδομένων της εφαρμογής από τις ρυθμίσεις >> εφαρμογές >> messenger
-
Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS)
-
Όταν το τρέξεις πάλι στήνεται εκ νέου το πρόγραμμα και δεν χρησιμοποιεί παλιές ρυθμίσεις που πιθανόν το κρασαρουν...
-
Καλησπέρα σε όλους...μια δυνατότητα που θυμάμαι από αλλα xiaomi ήταν η κοινοποίηση κωδικού wifi... Ψάχνω να το βρω στο redmi note 6 αλλά δεν μπορώ...το καταργησανε;
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Αν συνδεθείς και πατήσεις πάνω στο
Settings, wlan και το όνομα της σύνδεσης σου αναδύεται παράθυρο με τη κοινοποίηση της σύνδεσης. -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Αν συνδεθείς και πατήσεις πάνω στο
Settings, wlan και το όνομα της σύνδεσης σου αναδύεται παράθυρο με τη κοινοποίηση της σύνδεσης.
Δεν μου τι βγάζει το αναδυόμενο
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες