Γενική συζήτηση για το Redmi Note 6 Pro
-
-
-
Και εγω αυτο πιστεύω οτι δεν επηρεαζει κάπου είναι η αλήθεια απλά μου φάνηκε περίεργο και ηθελα να το συζητήσω και ευχαριστώ για την ανταπόκριση παιδιά!! Επίσης κάτι ακόμα είναι φυσιολογικο να μου δείχνει οτι εχω 1.39gb διαθέσιμη ραμ; απο τα 4; η αλήθεια είναι ότι το έχω ψιλο φορτώσει το κινητό με πολλά παιχνίδια κτλπ είναι λογικό; Εχω κανει clean τα παντα και το mi cloud για να γίνει συγχρονισμός αλλα τίποτα δεν γίνεται ούτε συγχρονισμός
-
-
@agmg
την κατεβασα απο εκει που σας εδειξα πριν και την εβαλα miui_HMNote6ProGlobal_V10.2.1.0.OEKMIXM_8f244ad2cd_8.1.zip και τωρα θα δω πως παει η μπαταρια γιατι λενε οτι εχει προβλημα -
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Πάτησε παρατεταμένα στο όνομα του φακέλου ώστε να γίνει επεξεργασία το όνομά του και από κάτω υπάρχει ένας διακόπτης που γράφει Promoted Apps. Κλείσε τον και θα είσαι ΟΚ.
-
Ευχαριστούμε για το link για κατέβασμα.
Μόλις τελείωσα την εγκατάσταση της 10.2 και το άνοιξα... Αλλαγή στα κουμπιά κάτω (μορφή), με κυριότερο την εμφάνιση ελαφρώς μικρότερου μεγέθους των εικονιδίων - ώρας - σήματος κλπ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkXiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
Θα με κάνετε να την φλασάρω κι εγώ...
-
-
Ο/H agmg έγραψε:
Θα με κάνετε να την φλασάρω κι εγώ...
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!! -
-
μόλις ήρθε ΟΤΑ UPDATE 10.2 ...
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες