Κατεβαζεις απο δω MiUI Notch Notification Mod - mi-globe.com για το redmi note 6 pro εγω εχω την 10.2.1 και κατεβασα για αυτη τη rom το βαζεις στο τηλ. Και το περνας με twrp και δεν φευγουν τα εικονιδια ειδοποιησεων εως οτου τις δεις κατω απο την ωρα
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 6 Pro
-
-
Να κάνω και εγώ μία ερώτηση παιδιά, μόλις παρέλαβα το Redmi note 6 pro, μετά από τέσσερα χρόνια με το θρυλικό mi4c είπα να εκσυγχρονιστώ λίγο, είναι Global αγορασμένο από Ελλάδα, να υποθέσω ότι έχει την Global Eu? έχω χάσει λίγο την επαφή με τις εξελίξεις, χρειάζεται ξεκλείδωμα όπως παλιά για να περάσω την δική μας ή πλέοn είναι ίδια με την Europe και δεν χρειάζεται, αν μπορεί κάποιος να με βάλει λίγο στο κόλπο.13.420
-
Αν η συσκευασία είχε γραμμένο σε κόκκινη ταμπελιστα Global, τότε προφανώς έχεις Global Rom ,στην συσκευή σου και δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο.
Ξεκλείδωμα του bootloader κάνουμε όταν θέλουμε να βάλουμε μια custom rom όπως την δική μας την ελληνική xtrv. -
-
Έσκασε νέα ενημέρωση... Από ότι φαίνεται μόνο το Android security patch ενημερώνει...
-
Ο/H movieland έγραψε:
@MIUI_ART Ευχαριστώ για την απάντηση, ναι είναι global αλλά φαντάζομαι δεν είναι EU ή άλλαξε κάτι? Εμείς έχουμε βγάλει custom για αυτό το μοντέλο?
Επισης αν το ξεκλειδώσω οι ενημερώσεις που παίρνει τώρα θα σταματήσουν?
13.420 -
Ο/H movieland έγραψε:
Ο/H movieland έγραψε:
@MIUI_ART Ευχαριστώ για την απάντηση, ναι είναι global αλλά φαντάζομαι δεν είναι EU ή άλλαξε κάτι? Εμείς έχουμε βγάλει custom για αυτό το μοντέλο?
Επισης αν το ξεκλειδώσω οι ενημερώσεις που παίρνει τώρα θα σταματήσουν?
ακόμα και μένοντας με την official που το παρέλαβες!!!!!!Ηλίας -
Αν δεν έχεις σκοπό να βάλεις μη official rom δεν νομίζω ότι συντρέχει σοβαρός λόγος να ξεκλειδώσεις τον bootloader.
Από την άλλη αν βάλεις κάποια από τις rom της κοινότητας εδώ (είτε dev είτε stable) θα παίρνεις και τις αντίστοιχες ενημερώσεις όταν είναι διαθέσιμες -
-
Ο/H movieland έγραψε:
Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις, η EU είναι ακόμα custom? Από ότι διάβασα οι δικές μας βασίζονται σε Europe και China άρα αυτή που έχω (πήρε update) είναι Κινέζικη Stable που απλά έχει τώρα και την Ελληνική γλώσσα?
Ηλίας -
Αν ανεβάσεις μια screenshot από το "Σχετικά με το τηλέφωνο" θα δούμε τι έχεις.
Μην μπερδεύεις τα sources των rom με το αν είναι κινέζικη, ευρωπαϊκή ή global... -
Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο το ερώτημα μου, (η Global είναι Κινέζικη Stable με Ελληνικά?) ευχαριστώ πάντως, το βραδάκι θα βάλω και μια screenshot από το "Σχετικά με το τηλέφωνο".13.420
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες