Ευχαριστω,το έλυσα.Παντως στον πολυ καλο οδηγο δεν αναφερει πως το αρχειο πρεπει οπωσδηποτε να ονομαζετσι recovery.Ο/H mplevris έγραψε:
Το αρχείο recovery που θέλεις να περάσεις πως το έχεις ονομάσει;
Με βάση της εντολής που δίνεις παραπάνω θα πρέπει να το γράφεις"recovery"
Το έχεις στο σωστό φάκελο;
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 6 Pro
-
-
Ο/H kinezakias έγραψε:
ι οπωσδηποτε να ονομαζετσι recovery.
fastboot flash recovery(που ειναι το διαμέρισμα που θέλεις να φλασάρεις) recovery.img(που ειναι το αρχείο που θέλεις να περάσεις στο διαμέρισμα)
Αν δεν ειναι το όνομα σωστό ,που να βρει το αρχείο για να το περάσει στο συγκεκριμένο partition??? -
Το αρχείο δεν ΠΡΕΠΕΙ "σώνει και καλά" να ονομάζεται recovery, μπορεί να ονομάζεται όπως θες, ΑΡΚΕΙ και στην εντολή να το δώσεις με το ίδιο όνομα.
Η εντολή ψάχνει αυτό που της λες, στο σημείο που της λες, ο υπολογιστής δε "σκέφτεται" στο περίπου, ούτε ξέρει τι εννοείς. Κάνει ακριβώς αυτό που του λες.
Αν εκεί υπάρχει ένα αρχείο με άλλο όνομα ή είναι σε άλλο φάκελο ή επειδή έκανες λάθος μια τελεία ή μια παύλα, δε θα ολοκληρωθεί. -
Παιδιά καλησπέρα!
Προσπαθώ να ενεργοποιησω το api 2 σε stable global χωρίς root κ twrp με fastboot κ εντολές αλλά παίρνω αυτό το μήνυμα σφάλματοςforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/62576/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/62576/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/62576/ στον υπολογιστή:
Δεν ήταν δυνατή η σωστή εκκίνηση της εφαρμογής (0xc000007b).κάντε κλικ στο κουμπί OK για να κλείσετε την εφαρμογή
Κάποια βοήθεια ; Ευχαριστώ πολύ!! -
-
Καλημερα ναι έχω ξεκλειδώσει bootloader
Έχω windows 7 θα σου πω έκδοση το βράδυ είμαι στη δουλειά κ τελειώνω στις 22:00
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! -
Αρχικά βάλε όλα τα αρχεία σε έναν φάκελο και άνοιξε εκεί μέσα ένα παράθυρο εντολών ως διαχειριστής. Μετά δώσε πάλι την εντολή και πες αποτέλεσμα.
Εναλλακτικά μπορείς να ενεργοποιήσεις το API 2 με τους παρακάτω τρόπους, εφόσον ενεργοποιήσεις το USB Debugging στο κινητό σου.
miui.blog/redmi-note-5/whyred-enable-camera2-api/ -
ειναι η δεύτερη φορά που μου το κάνει και αναρωτήθηκα μήπως πρέπει να το αναφέρω στα bug's ή να το γράψω εδώ.
Λοιπόν την πρώτη φορά είχα ανοιχτό το YouTube και με καλούν χωρίς να φαίνεται τίποτα παρά μόνον να ακούγεται ο ήχος κλήσης.
Έπρεπε να τερματίσει η κλήση να ανοίξω τις κλήσεις για να εμφανιστεί.
Το έκανε και μια δεύτερη φορά ενώ ήμουνα στην εφαρμογή του fb.
Τυχαίο να είναι ?
Το αναφέρω πάντως! -
Καλησπέρα παιδιά έχω το εν λόγω κινητό θέλω να ρωτήσω έχει προστασία antiroling back?
-
καλησπερα !λοιπον τελικα τα εβαλα ολα σε 1 φακελλο εδωασα εντολες ειδε το twrp μπηκα εδωσα τις εντολες
adb devices
adb shell
setprop persist.camera.HAL3.enabled 1
exit
adb reboot
αλλα τζιφος δεν ενεργοποιηθηκε το api2 εγκατεστησα την καμερα αλλα δε δουλεψε αν φλασαρω το twrp χανω τα οτα update?για να ξερω αν ειναι να δοκιμασω με flash recovery κ μετα το zip enable camera api2ευχαριστω πολυ!! -
Ο/H Natassa Natassa έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά έχω το εν λόγω κινητό θέλω να ρωτήσω έχει προστασία antiroling back?
Όλες οι συσκευές που έχουν android 9, έχουν ενεργοποιημένο το Anti, και είναι κάτι που επιτάσσει η Google.
Ο/H Timos Batinakis έγραψε:
καλησπερα !λοιπον τελικα τα εβαλα ολα σε 1 φακελλο εδωασα εντολες ειδε το twrp μπηκα εδωσα τις εντολες
adb devices
adb shell
setprop persist.camera.HAL3.enabled 1
exit
adb reboot
αλλα τζιφος δεν ενεργοποιηθηκε το api2 εγκατεστησα την καμερα αλλα δε δουλεψε αν φλασαρω το twrp χανω τα οτα update?για να ξερω αν ειναι να δοκιμασω με flash recovery κ μετα το zip enable camera api2ευχαριστω πολυ!!
Απλά δίνεις την παρακάτω εντολή.
fastboot boot twrp.img
Φυσικά εσύ βάζεις το όνομα του image που έχει το twrp
Θα σου φορτώσει το twrp..
Θα μπορέσεις να κάνεις flash το zip που θέλεις.
Και μετά απλά κάνεις ένα reboot system και είσαι οκ. -
καλησπερα !! το ζιπ δε μου το εβλεπε μεσω twrp
πατουσα install με εβγαζε στα αρχεια sys system etc κλπ αλλα δεν εβλεπα πουθενα το ζιπ
επισης πρεπει να φλασαρω πριν το ζιπ αυτο DM Verity Disabler.?
ευχριστω πολυ παιδια κ σορρυ για το πρηξιμο αλλα δεν πολυξερω κ μην κανω καμια πατατα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες