Πάτα στο κουμπί επανεκκίνηση, εκεί είναι τώρα τα fastboot-recovery
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 6 Pro
-
-
Ο/H topmar έγραψε:
Σαν να είδα λίγο χειρότερο το θέμα της ευκρίνειας οθόνης, έχασε λίγο φωτεινότητα ή κάνω λάθος;;
Είναι γνωστό αυτό.
Για να έχεις φωτεινότητα επιπέδου 30% προηγούμενης android version πρέπει να το πας στο 60% στο Pie.
Αυτό το διαπίστωσα στο Mi A2 Lite της γυναίκας μου, όπου ούτε με την αυτόματη φωτεινότητα βελτιώθηκε ιδιαίτερα.
Αναρωτιέμαι τι επίπτωση έχει στη ζωή της οθόνης τόσο υψηλή ένταση.
Φάουλ της Xiaomi κατά τη γνώμη μου. -
Ο/H thomas01 έγραψε:
Ο/H topmar έγραψε:
Σαν να είδα λίγο χειρότερο το θέμα της ευκρίνειας οθόνης, έχασε λίγο φωτεινότητα ή κάνω λάθος;;
Είναι γνωστό αυτό.
Για να έχεις φωτεινότητα επιπέδου 30% προηγούμενης android version πρέπει να το πας στο 60% στο Pie.
Αυτό το διαπίστωσα στο Mi A2 Lite της γυναίκας μου, όπου ούτε με την αυτόματη φωτεινότητα βελτιώθηκε ιδιαίτερα.
Αναρωτιέμαι τι επίπτωση έχει στη ζωή της οθόνης τόσο υψηλή ένταση.
Φάουλ της Xiaomi κατά τη γνώμη μου.
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkXiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Πάτα στο κουμπί επανεκκίνηση, εκεί είναι τώρα τα fastboot-recovery
-
-
Ο/H kinezakias έγραψε:
Πάτησα επανεκκίνηση, και έγινε απλά... επανεκκίνηση.
-
Να ρωτησω κατι οποιον ξερει.
Εχω κανει αιτηση για ξεκλειδωμα,εχουν περασει +15 μερες ,αρα 360 ωρες και συνεχιζει να μου λεει couldn't unlock.
Υπαρχει περιπτωση να ειναι 720 ωρες και να μην θυμαμαι καλα?
Να πω εδω οτι ανοιγω απευθειας Mi Unlock και προχωραω την διαδικασια,ειναι σωστο η πρεπει να κανω καποια αλλο βημα πρωτα?
Ευχαριστω εκ των προτερων
Δημητρης -
Έχει παρατηρηθεί τελευταία να κάνει πλάκα η Xiaomi με το χρόνο για το ξεκλείδωμα.
Αυτά έπρεπε να κάνεις
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 11.02.2019)
Εχε απλά υπομονή και μη αλλάξεις σε καμία περίπτωση Mi Account! Θα μηδενίσει και θα αρχίσει να γράφει από την αρχή το κοντέρ. -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Έχει παρατηρηθεί τελευταία να κάνει πλάκα η Xiaomi με το χρόνο για το ξεκλείδωμα.
Αυτά έπρεπε να κάνεις
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 11.02.2019)
Εχε απλά υπομονή και μη αλλάξεις σε καμία περίπτωση Mi Account! Θα μηδενίσει και θα αρχίσει να γράφει από την αρχή το κοντέρ.
Υπομονη και βλεπουμε λοιπον.
Σε ευχαριστω οπως και να εχει -
Γεια σας μου ήρθε η ενημέρωση αυτή και όπως έκανε μου λέει ξανά προσπάθησε πάλι σε δύο λεπτά γιατί το λέει αυτό και το έχω κάνει πολλές φορές
-
Μου κολλαει η αναζητηση google και προσπαθω απο τη 10.3. να γυρισω πισω στη 10.2.1 ελληνικες.Ομως αντι να ολοκληρωσει την εγκατασταση στο τελικο σταδιο με επιστρεφει σε περιβαλλον recovery.Τι να φταιει;
-
Στο θέμα φωτεινότητα... Θεωρώ είναι απλά προσωπική κρίση του καθενός... Είναι το μόνο κινητό που έχω μόνιμα στο αυτόματο και προσαρμόζει ασταμάτητα... Δεν το έχω παρατηρήσει σε κανένα από όσα είχα τόσο έντονα ... Ίσως είναι και θέμα ηλικίας πλέον
Βοηθάει πάρα πολύ βέβαια και η αντίθεση των γραμμάτων από το dark theme...
Στο παραπάνω... Πέρα από το ότι χρησιμοποιώ ασταμάτητα την αναζήτηση Google χωρίς θέματα... Τι σχέση μπορεί να έχει ένα πρόγραμμα με αναβάθμιση... Διέγραψε το πρόγραμμα και ξανά βάλτο... Τι πιο απλό...
Το έχω ξαναγράψει... Ίσως, από όσα διαβάζω, έχει γίνει στάνταρ το άλλαξε ρομ... Χωρίς νόημα και ουσία...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες