Μέσα από το viber...δεν πρέπει να έχεις επιλεγμένο όμως το χρήση ήχων συστήματος

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕιτε εχω, ειτε δεν εχω επιλεγμενο το - χρηση ηχων συστηματος- με βγαζει στην φωτο που εχω επισυναψει στο προηγουμενο post. Δεν μου δινει καποια αλλη επιλογη...Ο/H NasDriver έγραψε:
Μέσα από το viber...δεν πρέπει να έχεις επιλεγμένο όμως το χρήση ήχων συστήματος
οχι φιλε μου, δεν υπαρχει. Πατωντας εκει με πεταει στην φωτο.Δεν ξερω και δεν καταλαβαινω γιατι ομως...Ο/H NasDriver έγραψε:
Χμμμ....όντως, στους ήχους ειδοποιήσεων, δεν υπάρχει επιλογή για αλλαγή ήχου![]()
επομενη version σε τι; παντως κ σε αλλο redmi note 6pro ειδα το ιδιο προβλημα, βγαζει την οθονη που εδειξα.Δεν δινει επιλογη.Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Αναμονή για την επόμενη version.![]()
Καλημέρα... Δεν είναι πρόβλημα... Είναι θέμα με τη συγκεκριμένη εφαρμογή προφανώς... Εγώ πχ δεν χρησιμοποιώ viber οπότε δεν βλέπω κανένα θέμα... Από τη μικρή μου εμπειρία σε τέτοια θέματα με εφαρμογές, καλύτερα να στέλνεις το θέμα στην εφαρμογή μήπως βρει λύση σε επόμενη αναβάθμιση της παρα στον κατασκευαστή του τηλεφώνου...Ο/H vanpolo έγραψε:
επομενη version σε τι; παντως κ σε αλλο redmi note 6pro ειδα το ιδιο προβλημα, βγαζει την οθονη που εδειξα.Δεν δινει επιλογη.Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Αναμονή για την επόμενη version.
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε Stable;;Ο/H <makis> έγραψε:
Καλησπέρα με το καινούργιο update MIUI 10.3.3.0 ενεργοποιήθηκε και η σκοτεινή λειτουργία (dark mode)!!!!!