Γενική συζήτηση για το Redmi Note 6 Pro
-
-
αδερφια καλησπερα, θελω να αβαλω την ελληνικη σταθερη στην συσκευη αλλα θελω να εχω το stock εικονιδια απο το κλασικο θεμα τις xiaomi. γινεται??? και αν ναι πως?
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Δεν έχω κάνει format data, μια εβδομάδα έχω την συσκευή.
Μήπως θα ήταν καλύτερα να έκανα ένα fr+format data και να περάσω καθαρά την νέα version και να μου αποκρυπτογραφήσει κιόλας την συσκευή μια και καλή; -
Μπορείς να κάνεις και αυτό, οπως επίσης να βάλεις και τη νεότερη έκδοση του TWRP από εδώ => twrp_tulip_3.3.1_18-05-19_tools_blue_stable
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Μπορείς να κάνεις και αυτό, οπως επίσης να βάλεις και τη νεότερη έκδοση του TWRP από εδώ => twrp_tulip_3.3.1_18-05-19_tools_blue_stable
-
Είτε έτσι, είτε και μέσω του τρέχοντος TWRP. Οδηγίες εγκατάστασης εδώ => TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Με την νέα ρομ ξανα πρόβλημα με τα twrp παίδες. Όλο αλλαγές κάνουν στην xiaomi και μας έχουν τρελάνει.
Πλέον κανένα twrp δεν κανει αποκρυπτογράφηση .
-
-
-
Παιδιά μια ερώτηση, γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα: κολλάει όλο το κινητό, με το που έρχεται μήνυμα στον Messenger, και δουλεύει σαν να έχει όχι 3GB RAM αλλά 3ΚΒ!! Καμία λύση;
Επίσης, βγάζει διπλές ειδοποιήσεις για το μήνυμα του Messenger, μια με το στρόγγυλο εικονίδιο της συνομιλίας και μετά από 1" και το ορθογώνιο παράθυρο ειδοποίησης στο πάνω μέρος της οθόνης (το οποίο μετά από 3" φεύγει όμως). Πως μπορώ να αφήσω μόνο το πρώτο;;
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkXiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες