τα ίδια. error 1 .... δεν μπορεί να κάνει install κανένα zip.Ο/H geoanto555 έγραψε:
Κανε από tools το "no verity"
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 6 Pro
-
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Κατι δεν πάει καλά.
Βγάλε από την ρομ που έχεις το boot.img κ κάνε το φλας σαν image.
Μετά reboot recovery κ root.
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ανοιξε το ζιπ κ βγάλε το boot.img από pc.
Από κινητό θα πρέπει να κάνεις αποσυμπίεση όλη την ρομ.
-
Dark mode επίσημα από σήμερα διαθέσιμο και με Ελλάδα σαν περιοχή...
-
Η σκοτεινη λειτουργια νομιζω δεν εχει σχεση τι χωρα εχεις οπως στα θεματα.Xiaomi 12 - Xiaomi Redmi Pad
-
Αυτό ήταν το θέμα η ότι άνοιξε?
Από ότι έχω καταλάβει πολλοί αλλάζουμε χώρες για τα έξτρα, οπότε γιαυτό και η διευκρίνηση... Μπορείς να έχεις πλέον Dark Mode χωρίς να αλλάζεις χώρα για να κατεβάζεις Dark themes που το προσομοιώνουν... -
το είχα ξαναθιξει πριν λίγες ημέρες αλλά επειδή είναι πολύ σπαστικό το αναφέρω και πάλι.
Το Note 6 Pro δεν βρίσκει γρήγορα τα δίκτυα WiFi, παρουσιάζει μια καθυστέρηση και τις περισσότερες φορές δεν συνδέεται αυτόματα, πρέπει να το κάνω χειροκίνητα.
Αποτέλεσμα καταναλωνω άδικα data.
Δεν ξέρω που ωφειλετε αυτό, αν είναι θέμα rom,bug ή κάτι από τις δικές μου ρυθμίσεις.
Μια μικρή βοήθεια γίνεται; -
Ο/H flytouch1111 έγραψε:
το είχα ξαναθιξει πριν λίγες ημέρες αλλά επειδή είναι πολύ σπαστικό το αναφέρω και πάλι.
Το Note 6 Pro δεν βρίσκει γρήγορα τα δίκτυα WiFi, παρουσιάζει μια καθυστέρηση και τις περισσότερες φορές δεν συνδέεται αυτόματα, πρέπει να το κάνω χειροκίνητα.
Αποτέλεσμα καταναλωνω άδικα data.
Δεν ξέρω που ωφειλετε αυτό, αν είναι θέμα rom,bug ή κάτι από τις δικές μου ρυθμίσεις.
Μια μικρή βοήθεια γίνεται; -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες