Καλησπέρα σε όλους.Σαν αρχάριος χρήστης και με ελάχιστη εμπειρία στα forum,θα ήθελα να κάνω μια ακόμη ενοχλητική ερώτηση,η οποία είναι η εξής:Πως θα μπορούσα να αναγνωρίσω αν το λειτουργικό μου είναι πλαστό η όχι σε μια Σιαόμι συσκευή?Υπάρχει μήπως κάποιος επίσημος τρόπος?Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας και τις ενδεχόμενες απαντήσεις σας.
Αναγνώριση πλαστού λογισμικού
-
-
Μπορείς να διαβάσεις σε αυτόν τον οδηγό Ένας περιεκτικός οδηγός: Κατανόηση των MIUI εκδόσεων! την παράγραφο Τι είναι πειραγμένη MIUI ROM.
Ένας άλλος τρόπος, αν υπάρχει αμφιβολία, είναι να ανεβάσεις εδώ μια φωτογραφία από το σχετικά με το τηλέφωνο, όπου φαίνεται η έκδοση της rom και να σου πούμε -
Ευχαριστώ πάρα πολύ για την έγκαιρη και αναλυτική απάντηση.Θα τσεκάρω το κινητό μου,αλλά πρέπει να αναφέρω πως θα μου πάρει αρκετή ώρα,καθώς επιθυμώ να μελετήσω πρώτα αναλυτικά τον οδηγό.
-
Ο οδηγός ήταν κατατοπιστικότατος,και προς βελτίωση στο μέγιστο επίπεδο του περιεχομένου,να αναφέρω πως σε ένα σημείο υπάρχει ένα μικρό λάθος και η λέξη Global,αναγράφεται ως Gloabal,στο σημείο που αναφέρεται και εξηγείται αναλυτικά τι είναι η China Stable,κάτω από την υπο\κατηγορία Πώς μπορώ να ξέρω τρέχουσα έκδοση MIUI μου στη συσκευή μου?.Θα παραθέσω δύο screenshots από τη συσκευή μου,ώστε να αξιολογηθεί το λογισμικό.
-
-
Ευχαριστώ για την απάντηση.Το λατινικό ρητό είναι εξαιρετικό,και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως παρόμοιο ρητό είχε αναφέρει ο Αισχύλος στην τραγωδία Επτά Επί Θήβας, με τι γενικότερο νόημα της φράσης(την οποία δε θυμάμαι απέξω στα αρχαία δυστυχώς)να είναι ''να είναι,παρά να φαίνεται'',εννοώντας προφανώς πως υπάρχει και ουσία,πέρα απο τα απατηλά φαινόμενα..Φυσικά,αργότερα ο Μακιαβέλι,μαέστρος της σκοτεινής τέχνης της πολιτικής,αντέστρεψε την έννοια αυτή..Μάλλον όμως αυτή η συζήτηση είναι καταλληλότερη σε άλλη θεματική κατηγορία,και όχι σε απορία για το λογισμικό.Καλή συνέχεια.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0