Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει μετά την αναβάθμιση της εφαρμογής miwifi δεν κάνει pair με το router r1d
R1D router cant pair
-
-
Το router είναι Global η China version; παρόμοιο πρόβλημα έχω κ εγώ με mi router 3 China version. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με τις νέες πολιτικές που εφαρμόζει η xiaomi για τα προϊόντα που προορίζονται μόνο για κινεζική αγορά και μέσο των κινεζοsite φτάνουν εκτός Κίνας η κάποιο bug της εφαρμογής.
-
Ο/H roseman1986 έγραψε:
Το router είναι Global η China version; παρόμοιο πρόβλημα έχω κ εγώ με mi router 3 China version. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με τις νέες πολιτικές που εφαρμόζει η xiaomi για τα προϊόντα που προορίζονται μόνο για κινεζική αγορά και μέσο των κινεζοsite φτάνουν εκτός Κίνας η κάποιο bug της εφαρμογής.
Υπερφορτωμένοι Servers στην Κίνα κτλ.... -
Η εφαρμογή από το playstore δεν παίζει.
Κατέβασα την μετάφραση της κινεζικής στα αγγλικά από εδώ και λειτουργεί κανονικά. Όταν έγινε εγκατάσταση στο singin δεν αναγνώριζε το account που περνάει σαν default από την συσκευή. έτσι επέλεξα να κάνει singin με διαφορετικό υποτίθεται account και έβαλα κανονικά mail και password και έγινε κανονικά η σύνδεση. -
Στο ρούτερ έχω την 2.26.1 stable version παιζει ρόλο??
-
Δεν το γνωρίζω αν παίζει κάποιο ρόλο.
Σε εμένα έχει την 2.26.27 stable -
Καποια βοήθεια έχω δοκιμάσει με όλους τους server της εφαρμογής αλλά τίποτα γράφει συνέχεια "couldnt pair router"??
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0