Α ωραία έδεσε το γλυκό , δε μπορούμε να βάλουμε screen protector μπροστά για να μη χάσουμε το ξεκλείδωμα και πίσω για εμάς που εχουμε πάρει το transparent δε βάζουμε θήκη για να μη χαλάσουμε την ωραία πίσω όψη!
Φιλε οσο για το μπροστα θα σου πω και εγω σε λιγες μέρες που θα εχω και εγω με το καλο το δικο μου εχω παραγγείλει και το 3CP 3D TEMPERED της nillkin οποτε θα μάθουμε...!!
Γεια πίσω ομως μετα απο πολυ ψάξιμο παράγγειλα ειδη 3 διαφορετικές πισω διαφανείς θηκες ωστε να μην χαθει η ομορφιά !!
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Α ωραία έδεσε το γλυκό , δε μπορούμε να βάλουμε screen protector μπροστά για να μη χάσουμε το ξεκλείδωμα και πίσω για εμάς που εχουμε πάρει το transparent δε βάζουμε θήκη για να μη χαλάσουμε την ωραία πίσω όψη!
Φιλε οσο για το μπροστα θα σου πω και εγω σε λιγες μέρες που θα εχω και εγω με το καλο το δικο μου εχω παραγγείλει και το 3CP 3D TEMPERED της nillkin οποτε θα μάθουμε...!!
Γεια πίσω ομως μετα απο πολυ ψάξιμο παράγγειλα ειδη 3 διαφορετικές πισω διαφανείς θηκες ωστε να μην χαθει η ομορφιά !!
εμένα με ένα τζαμακι του κ@@λου (3ευρω) δουλεύει αλλά δύσκολα
έχω να δοκιμάσω και ποιο ποιοτικά ,άρχισα με τα φτηνά @geozn8 αν πήρες αυτή κοίτα κάτω κάτω το Χ στο δακτυλικό
Αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων Η πρώτη αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων στην ευαίσθητη στην πίεση οθόνη στον κόσμο
Σημείωση: Χρησιμοποιήστε την ειδική ταινία για το ειδικό μοντέλο της έκδοσης δακτυλικών αποτυπωμάτων οθόνης Xiaomi 8 για να διασφαλίσετε την κανονική χρήση της λειτουργίας αποτύπωσης οθόνης.
Εάν χρησιμοποιείται τρίτο φιλμ ή ταινία μέτρησης, το ποσοστό επιτυχίας του ξεκλειδώματος του δακτυλικού αποτυπώματος οθόνης θα επηρεαστεί σοβαρά.
έχω την εντύπωση ότι πίσω ότι και να βάλεις στο transparent θα το χαλάσεις...
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk