Διαφήμιση

Xiaomi Mi 8 UD Display Fingerprint η Xiaomi Mi 8 pro

• Παιδιά εγώ με την προτελευταία xtrv 8.11.23 την έχω τερματίσει την banka και με βλέπω να μένω για καιρό εδώ.. Μου έχει κάτσει πολύ καλά... Χαχαχα ;) :thumbsup:

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Διαφήμιση
    • Ο/H trifos έγραψε:

Miui 10 9.1.24 global beta
      Φίλε κρητικέ άντε γεια την τερμάτισες την μπανκα έτσι μου έρχεται να ξανά κλειδώσω και να ξανά βάλω την global dev που είχα !! :D :lol: :thumbsup:
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

• Ο/H trifos έγραψε:

Λες να παίζει ρόλο και ο κλειδωμένος bootloader;
      Είναι λίγο περίεργο αλλά μπααα !! Έχω σίγουρα κατασταλάξει ότι η 9.1.24 global dev είναι ενα κλικ πάνω στην αυτονομία σίγουρα σε σχέση με την ίδια xtrv πάντα με της ίδιες εφαρμογές - στήσιμο στο κινητό και το ξέρω καλά αυτό γιατί περίμενα 360 ώρες αλλά το γιατί δεν ξέρω... Ισως κάποιος mod o @gkalen ίσως η κάποιος που ασχολείται με της ρομ ο @NasDriver maybe να ξέρουν να μας πουν ποίο πολλά !! :thumbsup:

• Καλησπέρα! Έχω την XTRV 9.1.24.1ο Θέμα: Όταν τραβάω φωτογραφία-video από την stock camera έχω πρόσβαση και μπορώ να την δω άμεσα από το εικονίδιο δίπλα από το κλείστρο.Όταν όμως βγω έξω και ξαναμπώ χάνεται η σύνδεση με τον φάκελο DCIM=>Camera και δεν έχω πρόσβαση.Πρέπει να πάω μέσα από την διαχείρηση αρχείων για να τα δω.Με την google camera δεν έχω αυτό το πρόβλημα.
      2o Θέμα: Όταν τραβάω video σε αργή κίνηση με την stock camera σε 120 και 240 FPS και πρέπει να το κάνω αποθήκευση πετάει σφάλμα και τελικά το αποθηκεύει σαν κανονικό video.Στα 960 FPS δουλεύει κανονικά όμως.Με την google camera δεν έχω πρόβλημα.Την ROM την ξανάπέρασα πάλι αλλά τίποτα. Έχει κάποιος άλλος τα ίδια προβλήματα?Ευχαριστώ!
    • Διαφήμιση
    • Παιδιά καλησπέρα. Έβαλα την νέα xtrv αλλα στο mi8 Pro είναι ότι το πρόβλημα με το ξεκλείδωμα οθόνης παραμένει όπως ήταν και στην προηγούμενη. Αν δεν βάλω ρολόι από το ambient display όταν είναι μαύρη η οθόνη χωρίς ρολόι και κλειδωμένη δεν ξεκλειδώνει καθόλου κάνει μια μικρή δόνηση και τίποτα !! Το έχετε κι άλλοι αυτό το πρόβλημα ?? :wacko:

• Ο/H geozn8 έγραψε:

Παιδιά καλησπέρα. Έβαλα την νέα xtrv αλλα στο mi8 Pro είναι ότι το πρόβλημα με το ξεκλείδωμα οθόνης παραμένει όπως ήταν και στην προηγούμενη. Αν δεν βάλω ρολόι από το ambient display όταν είναι μαύρη η οθόνη χωρίς ρολόι και κλειδωμένη δεν ξεκλειδώνει καθόλου κάνει μια μικρή δόνηση και τίποτα !! Το έχετε κι άλλοι αυτό το πρόβλημα ?? :wacko:
      Καλησπέρα φέρνω στο προσκήνιο το γνωστό θέμα με το δαχτυλικό μπας και βγάλουμε άκρη !! Σε εμένα μετά την 9.1.17 έχει θέμα δεν ξεκλειδώνει χωρίς ρολόι aod. Στου φίλου @ktsiaras με china version δουλεύει αλλά και στου φίλου @Octaviastikos με global version ξανά δουλεύει. Σε official rom πουθενα δεν υπάρχει ούτε aod ούτε dark mode άρα είναι πατέντα xiaomi eu. οπως και να έχει !! Έγραψα και στο εν λόγο νήμα τους γιατί το έχουν κάλλιοι αυτό το πρόβλημα μπας και βγάλουμε άκρη Mi8 Pro Fingerprint / Wake from sleep | Xiaomi European Community εγώ θα 'ήθελα από εσάς που έχετε το ίδιο πρόβλημα με mi8 pro αλλα και σε εσάς που δουλεύει σωστά γιατί μου έδωσε μια σκέψη ο συνονόματος @spideman3 μήπως και έχει διαφορετικούς αισθητήρες οι συσκευές !! Γιαυτό τρέξαμε την εφαρμογή AIDA64 και στο Devices δίνουμε δικαιώματα και εκεί είναι το fingerprint scanner μήπως και έχει κάποιες διαφορές !! Ο Φίλος @trifos και όποιος θέλει και μπορεί ας το κάνει να βοηθήσει !! ;)

• Βαση λογική τότε μπορεί να δουλειά και η ρομ του mi 8 σε εμάς;
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • Παιδιά πόσοι από δω μέσα έχουμε το Pro?? Μόνο 3-4?? Υπάρχει κάποιος φίλος με mi8 Pro με κάποια από της τελευταίες costum rom xtrv η eu. που έχει κιαυτός πρόβλημα με το ξεκλείδωμα του δαχτυλικου όταν βγάζει σε off το ambient display χωρίς κανένα χρωματιστό ρολόι..?? Η είμαι ο μόνος τυχερός... ?(

• Διαφήμιση
    • Με την global beta
      Images
      • Screenshot_2019-03-04-23-53-22-944_com.finalwire.aida64.png

225,35 kB, 1.080×2.159, viewed 124 times
      • Screenshot_2019-03-04-23-59-16-204_com.finalwire.aida64.png

235,63 kB, 1.080×2.159, viewed 108 times
      Mi 11i 8/256