Διαφήμιση

προβλημα με Εγκατασταση official global rom

• Καλησπερα σε ολους παιδια! ακομη δεν εχω φτιαξει το κινητο... παραμενει το ιδιο προβλημα. εχω κατεβασει china dev και mi flash ακολουθω ολες της οδηγίες το κινητο ειναι σε fastboot, με το που πατάω refresh να βρει την συσκευη ακουω τον θορυβο που κανει το laptop οταν μια συσκευη συνδεεται/αποσυνδεεται, παραυτα την βρισκει την σησκευη, ξαναβαζω το κινητο σε fastboot και με το που παταω flash παλι το ιδιο, το κινητο εκεινη την στιγμη γραφει στα αγγλικα να πατησω οποιοδηποτε κουμπι για ενεργοποιηση συσκευης... δοκιμασα σε αλλη θυρα, τιποτα.
      μηπως μπορει κανεις να καταλαβει τι μπορει να παιζει?
    • Καλησπερα σε ολους παιδια! ακομη δεν εχω φτιαξει το κινητο... παραμενει το ιδιο προβλημα. εχω κατεβασει china dev και mi flash ακολουθω ολες της οδηγίες το κινητο ειναι σε fastboot, με το που πατάω refresh να βρει την συσκευη ακουω τον θορυβο που κανει το laptop οταν μια συσκευη συνδεεται/αποσυνδεεται, παραυτα την βρισκει την σησκευη, ξαναβαζω το κινητο σε fastboot και με το που παταω flash παλι το ιδιο, το κινητο εκεινη την στιγμη γραφει στα αγγλικα any key to shotdown με πολυ μικρα γραμματα πανω πανω... δοκιμασα σε αλλη θυρα, τιποτα.
      μηπως μπορει κανεις να καταλαβει τι μπορει να παιζει?
    • Ποια έκδοση των windows έχεις ? Με τι επεξεργαστή είναι ο υπολογιστής ?
    • Διαφήμιση