[Miui 10 8.10.11] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 27 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H Giannisagal έγραψε:
Παιδες τι συμβαίνει με τα θέματα και τις ταπετσαρίες???
Πατάω για αλλαγή και μου λέει και στις 2 περιπτώσεις δεν υποστηρίζεται στην δική μας περιοχή και μπαίνει μόνο όταν το γυρίσω σε Ινδία.....τι κουφό είναι αυτό σε αυτή την Ρομ?????
Ουτε τα θέματα και τις ταπετσαρίες της συσκευής δείχνει.....
Όλες οι Global ROM έχουν περιορισμό στα θέματα σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες....
Αν βάλεις άλλη χώρα εκτός EU ως περιοχή θα είσαι οκ... -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H Giannisagal έγραψε:
Παιδες τι συμβαίνει με τα θέματα και τις ταπετσαρίες???
Πατάω για αλλαγή και μου λέει και στις 2 περιπτώσεις δεν υποστηρίζεται στην δική μας περιοχή και μπαίνει μόνο όταν το γυρίσω σε Ινδία.....τι κουφό είναι αυτό σε αυτή την Ρομ?????
Ουτε τα θέματα και τις ταπετσαρίες της συσκευής δείχνει.....
Αν βάλεις άλλη χώρα εκτός EU ως περιοχή θα είσαι οκ...
Άντε σιγά σιγά γραφτε τους κανονικά και γυρίστε σε china να ησυχάσουμε τελικά.....
" Γεωπόνος”
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
-
Τίποτα δεν θα πάθει κανενας. Αν υπάρχει κίνδυνος θα ενημερώσουν τα παιδιά...
-
Ο/H Giannisagal έγραψε:
Δημήτρη αν το αφήσω μόνιμα στην περιοχή Ινδία πειράζει;
Άντε σιγά σιγά γραφτε τους κανονικά και γυρίστε σε china να ησυχάσουμε τελικά.....
-
-
Ο/H paf21 έγραψε:
Ο/H xnikos έγραψε:
Ο/H paf21 έγραψε:
Επανέρχομαι στο sagit. Όταν άνοιξε το τηλέφωνο μετά την εγκατάσταση πήγαινε "σφαίρα". Νόμισα ότι ήταν άλλο τηλέφωνο. Τελικά είχα ξεχάσει να φλασάρω το magisk. Μετά το φλασάρισμα του magisk το τηλέφωνο επανήλθε στα προηγούμενα στάνταρ.
Δεδομένου ότι το magisk το χρησιμοποιώ μόνο για το adaway και καμιά φορά για να τραβήξω κάποιο app προκειμένου να το εγκαταστήσω στο nox emulator στον υπολογιστή που δεν έχω βάλει google account, μήπως είναι προτιμότερο να μην το εγκαταστήσω καθόλου;
-
Ο/H xnikos έγραψε:
Ο/H paf21 έγραψε:
Ο/H xnikos έγραψε:
Ο/H paf21 έγραψε:
Επανέρχομαι στο sagit. Όταν άνοιξε το τηλέφωνο μετά την εγκατάσταση πήγαινε "σφαίρα". Νόμισα ότι ήταν άλλο τηλέφωνο. Τελικά είχα ξεχάσει να φλασάρω το magisk. Μετά το φλασάρισμα του magisk το τηλέφωνο επανήλθε στα προηγούμενα στάνταρ.
Δεδομένου ότι το magisk το χρησιμοποιώ μόνο για το adaway και καμιά φορά για να τραβήξω κάποιο app προκειμένου να το εγκαταστήσω στο nox emulator στον υπολογιστή που δεν έχω βάλει google account, μήπως είναι προτιμότερο να μην το εγκαταστήσω καθόλου;
-
-
Θέλω να κανω μια ερώτηση σε όσους ξέρουν να απαντήσουν. Εχω 8.10.11 miui 10 dev Global official και
θελω να μάθω πιο ειναι το όφελος αν περασω την ελληνική ROM σε σχέση με την 8.10.11 miui 10 dev Global official.
Ευχαριστω. -
Ο/H xostel77 έγραψε:
Θέλω να κανω μια ερώτηση σε όσους ξέρουν να απαντήσουν. Εχω 8.10.11 miui 10 dev Global official και
θελω να μάθω πιο ειναι το όφελος αν περασω την ελληνική ROM σε σχέση με την 8.10.11 miui 10 dev Global official.
Ευχαριστω.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0