καλησπερα.......ειχα το προηγουμενο ελληνικο firware με τα κλασικα προβληματα (το "σ' να βγαινει ως ερωτηματικο κτλ)....ειδα το update με το κανουριο firmare και χαρηκα.....ακολουθωντας τις οδηγιες απεγκατεστησα το παλιο mi fit x και κατεβασα κατευθειαν στο κινητο και εγκατεστησα το ελληνικο...μονο που δεν ειναι ελληνικο ....ειναι το αγγλικο...και ας εχει το ανθρωπακι του φορουμ.... ......δεν εκανε λοιπον ουτε αυτοματη εγκατασταση και παλι ακολουθωντας τις οδηγιες το εκανα manual.... με αποτελεσμα το miband 3 που εχω αντι να διορθωθουν τα bug επανηλθε στα αγγλικα .....εχω ενα mi max 2 global και το mi band ειναι idernational
το mi fit ειναι στην αγγλικη εκδοση
- Απαντήθηκε
-
-
Μάλλον έχεις το κινητό στην Αγγλική γλώσσα και για αυτό και το Mi Fit εμφανίζεται στα Αγγλικά! Αν γυρίσεις το κινητό στα Ελληνικά τότε θα είναι και το Mi Fit στα Ελληνικά!
Αυτόματα αναβάθμιση δεν θα έκανε έτσι και αλλιώς μιας και είχες ήδη τα τελευταία που υπάρχουν!
1) Γύρνα το κινητό στα Ελληνικά
2) Πέρνα εκ νέου με το Notify & Fitness τα τελευταία firmware και resources που δίνουμε στο άλλο θέμα στο 2ο ποστ και θα είσαι οκ! -
-
Ο/H osa156 έγραψε:
Συγγνώμη που ρωτώ εδώ
Εγώ που έχω το ελληνικό firmwarε υπάρχουν κάπου οδηγίες για να βάλω το αγγλικό οfficial firmware;
Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Firmware 1.6.0.16 | Xiaomi Mi Band 3 | GeekDoing
και τα original resources και τα περνάς κανονικά με το Notify & Fitness ή το gadgetbridge -
Να σαι καλά σε ευχαριστώ πολύ!
Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
καλησπερα και παλι...ακολουθησα τις οδηγιες σου ευλαβιλα,εβαλα το κινητο στα ελληνικα ωστε να γυρισει και το mi fit στα ελληνικα (ξανα)κατεβασα τα resources εκανα επεγκατασταση και εγκατασταση (για καλο και για κακο) το notify & fitness περιμενα να κανει pear με το mi band και μετα εκανα update ακολουθωντας τις οδηγιες.....δυστηχως ακομα στα αγγλικα to mi band
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0