Καλησπέρα, θα ήθελα τη βοήθειά σας γιατι αρχίζω και νιώθω οτι πήγαν 30€ για πέταμα..χθες πήγα να βάλω τα ελληνικά στο MB3 μου χρησιμοποιώντας τα αρχεία απο ένα site (δε ξέρω αν πρέπει να πω ποιο) ακολούθησα τα βήματα τα οποία ήταν τα εξής, να βάλω το mi fit, μετά το notify και μετά να κατεβάσω 3 αρχεία τα οποία θα τρέξω με το notify (τα οποία εχουν κατάληξη σε .res .ft .fw) τρέχω τα 2 λοιπόν, όλα οκ, βγήκαν και ελληνικά στο band αλλά τα γράμματα ήταν μεγάλα και τα έκοβε και λεω οκ, το 3ο αρχείο θα τα φτιάχνει...μόλις πήγα να το βάλω, κόλλησε στο 5% και δε προχώραγε..ε και απο τότε όλα χάλια..το MB3 μου έχει μείνει στην οθόνη σύζευξης και δε συνδέεται, διέγραψα εφαρμογές..τις έβαλά ξανά..έκανα clear cashe/memory bluetooth, έβαλα και το gadzetbridge αλλά τίποτα γενικά δοκίμασα πολλά...και αρχίζω και κλαίω τα λεφτάκια μου...μπορεί κάποιος να με σώσει;... είναι συνέχεια έτσι φώτο: Screenshot by Lightshot
Πρόβλημα (χοντρό) με Mi Band 3
- Διορθώθηκε
-
-
@SpyrosGk Καλημέρα,
Ψυχραιμία!!! Απο την εικόνα που βλέπω δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Ουσιαστικά σου ζητάει να το συνδέσεις με το Mi Fit για να κάνει ενημέρωση.
Πριν το κάνεις, σβύσε όλα τα προγράμματα για το Mi Band 3 που έχεις κατεβάσει μέσα στον εσωτερικό χώρο του κινητού και απεγκατέστησε ότι σχετικό με Mi Band 3 έχεις τώρα εγκατεστημένο.
Μετά πήγαινε στο κινητό Ρυθμίσεις > Bluetooth και διέγραψε το Mi Band 3 αν το βλέπεις εκεί.
Κατέβασε to official Mi Fit από το Google Play ή το δικό μας από εδώ και εγκατέστησέ το. ΜΗΝ βάλεις άλλη εφαρμογή πχ Notify & Fitness προς το παρόν.
Τρέξε την εφαρμογή Mi Fit και κάνε pair το Mi Band 3 και θα σου κάνει την ενημέρωση που ζητάει το band. Αν παρά τα προηγούμενα βήματα το έχει κρατήσει συνδεδεμένο, κάνε αποσύνδεση και ξανά από την αρχή σύνδεση (pair).
Πιθανώς να σου ζητήσει κατα την διαδικασία του pair, να κάνεις reset to band. Απάντησε ΝΑΙ! Λογικά θα σου επαναφέρει τα πάντα σωστά!!! Ειδικά η δική μας εφαρμογή αν θα γίνει reset, θα σου περάσει και τα δικά μας αρχεία μια και έξω. Το μόνο που θα χρειαστεί μετά και αφού επιβεβαιωθεί και από άλλα μέλη ότι λύθηκε το πρόβλημα με τις δονήσεις με μπαταρία στο 16%, είναι να περάσεις το νεότερο αρχείο firmware (fw) που ανεβάσαμε χθες.
Αν όχι και ότι άλλο προκύψει από κει και πέρα, εδώ είμαστε -
Ο/H dnomikos έγραψε:
@SpyrosGk Καλημέρα,
Ψυχραιμία!!! Απο την εικόνα που βλέπω δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Ουσιαστικά σου ζητάει να το συνδέσεις με το Mi Fit για να κάνει ενημέρωση.
Πριν το κάνεις, σβύσε όλα τα προγράμματα για το Mi Band 3 που έχεις κατεβάσει μέσα στον εσωτερικό χώρο του κινητού και απεγκατέστησε ότι σχετικό με Mi Band 3 έχεις τώρα εγκατεστημένο.
Μετά πήγαινε στο κινητό Ρυθμίσεις > Bluetooth και διέγραψε το Mi Band 3 αν το βλέπεις εκεί.
Κατέβασε to official Mi Fit από το Google Play ή το δικό μας από εδώ και εγκατέστησέ το. ΜΗΝ βάλεις άλλη εφαρμογή πχ Notify & Fitness προς το παρόν.
Τρέξε την εφαρμογή Mi Fit και κάνε pair το Mi Band 3 και θα σου κάνει την ενημέρωση που ζητάει το band. Αν παρά τα προηγούμενα βήματα το έχει κρατήσει συνδεδεμένο, κάνε αποσύνδεση και ξανά από την αρχή σύνδεση (pair).
Πιθανώς να σου ζητήσει κατα την διαδικασία του pair, να κάνεις reset to band. Απάντησε ΝΑΙ! Λογικά θα σου επαναφέρει τα πάντα σωστά!!! Ειδικά η δική μας εφαρμογή αν θα γίνει reset, θα σου περάσει και τα δικά μας αρχεία μια και έξω. Το μόνο που θα χρειαστεί μετά και αφού επιβεβαιωθεί και από άλλα μέλη ότι λύθηκε το πρόβλημα με τις δονήσεις με μπαταρία στο 16%, είναι να περάσεις το νεότερο αρχείο firmware (fw) που ανεβάσαμε χθες.
Αν όχι και ότι άλλο προκύψει από κει και πέρα, εδώ είμαστε
-
Ο/H SpyrosGk έγραψε:
Το έχω κάνει..τα έχω σβήσει όλα και τα έβαλα ξανά..κάνει pairing για 2sec και μετά λέει πάλι οτι δεν ειναι συνδεδεμενο, στο bluetooth έχω σβήσει τα πάντα..και cashe/memor. Έβαλα και το δικό σας σκέτο, και του play store. Δοκίμασα και αποσύνδεση..και να συνδεθώ με τον google acc αντι του mi πάλι τίποτα
-
-
Λοιπόν το έλυσα το ζήτημα. Θα σας πω τι έκανα χωρίς να γνωρίζω πιο από τα βήματα έδωσε την λύση .
1. Το σύνδεσα σε διαφορετικό κινητό μάρκας Xiaomi
2. Κατέβασα το Mi Fit την τελευταία έκδοση
3. Το σύνδεσα σε διαφορετικό λογαριασμό Μι και έγινε επαναφορά εργ. ρυθμ.
4. Έκανε update τα resources - δεν έγινε κάτι
5. Κατέβασα το Mi Notify την τελευταία έκδοση
6. Συνδέθηκε και πήγα Ρυθμίσεις - Update - Official update (δεν θυμάμαι ακριβώς πως λέγετε)
7. Έκανε download το firmware το τελευταίο
8. Πάτησα να γίνει update τα 3. Font - English - Τρίτη επιλογή
9. Έκανε πολύ χρόνο , αλλά λύθηκε το θέμα. -
Φυσικά όταν το ξανά σύζευξα με το δικό μου κινητό , λειτούργησε άψογα. Πήρε και τα ελληνικά , με τα θεματάκια του ( τα κενά τα δείχνει με ? ,αλλά δεν με καίγεται καρφί.
Ευχαριστώ πολύ το φόρουμ και τα παιδιά που ποστάρουν εδώ με βοήθησαν πολύ (χωρίς πλάκα - διάβαζα κυρίως -Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση 3.5.0 - fw: 1.6.0.16] -
Ο/H John Gantas έγραψε:
Φυσικά όταν το ξανά σύζευξα με το δικό μου κινητό , λειτούργησε άψογα. Πήρε και τα ελληνικά , με τα θεματάκια του ( τα κενά τα δείχνει με ? ,αλλά δεν με καίγεται καρφί.
Ευχαριστώ πολύ το φόρουμ και τα παιδιά που ποστάρουν εδώ με βοήθησαν πολύ (χωρίς πλάκα - διάβαζα κυρίως -Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση 3.5.0 - fw: 1.6.0.16
-
Καλησπέρα.
Μου πήραν δώρο το Mi Band 3 χθες. Ακολούθησα τις οδηγίες από το αντίστοιχο post για να περάσω Ελληνικά, αλλά πιθανότατα κάτι έχω κάνει λάθος. Το band έχει κολλήσει και δείχνει συνεχώς Connect to app to update και ό,τι κι αν έχω δοκιμάσει δε φεύγει το μήνυμα. Πιο συγκεκριμένα:
- Δοκίμασα να ξαναπεράσω το ελληνικό firmware με τα resources χωρίς αποτέλεσμα μέσω Notify & Fitness.
- Δοκίμασα μέσω της ίδιας εφαρμογής να περάσω το official firmware χωρίς αποτέλεσμα.
- Δοκίμασα να το συνδέσω σε άλλο κινητό με άλλο λογαριασμό Xiaomi, βγάζει ότι αποτυγχάνει το pairing, αλλά δε μου δίνει την επιλογή για Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.
Αν ανοίξω το Mi Fit δείχνει να συγχρονίζει και όντως μετράει τα βήματα. Οποιαδήποτε πρόταση καλοδεχούμενη, γιατί πραγματικά έχω σκάσει.
Ζητώ συγγνώμη αν αναφέρω το θέμα σε λάθος thread. -
Καλησπέρα.Το πρόβλημα μου με το mi band 3 είναι το εξής. Εχω κανονικά περασμένα τα Ελληνικά.Έσβησε εντελώς χθές επειδή άδειασε η μπαταρία του. Το φόρτισα πλήρως αλλα πλέον δεν συνδέεται με το mi fit. Στο miband 3 γράφει ''Συνδέστε πρώτα την συσκευή'' χωρίς να μπορώ να δώ τίποτα άλλο. έκανα επανεκκίνηση το bluetooth,τίποτα.reboot το κινητό πάλι τίποτα.Το κινητό είναι xiaomi redmi 6 της συζύγου.Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει.
-
Προσπάθησε να το αφαιρέσεις από το κινητό και να κάνεις πάλι σύζευξη.
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Προσπάθησε να το αφαιρέσεις από το κινητό και να κάνεις πάλι σύζευξη.
. Όλα καλά!!Ευχαριστώ πολύ!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0