Καλήμερα σας, έχω πάρει το xiaomi mi 8 se από Κίνα και έχει miui 9 περασμένο. Είναι πρώτη φορά κάτοχος xiaomi κινητού. Θέλω να κάνω share ένα αρχείο μέσω file manager και όταν επιλέγω το αρχείο και μετά send δεν γινεται τίποτα για 2 λεπτα περίπου και μετά βγάζει black screen. Μπορώ να επιστρέψω στο home screen βεβαια, δεν κρασάρει το κινητό. Το ίδιο ισχύει αν θέλω να βάλω ένα attachment μέσω του gmail app. Δεν βρήκα κάποιο thread που να αναφέρεται αυτό το πρόβλημα, μάλλον δεν εμφανίζεται πολύ. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Ευχαριστώ.
Πρόβλημα με sharing αρχείων
-
-
Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ρομ έχεις ?
-
Ενώ αν κάνω share μέσω του gallery δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα
-
Έχεις μαϊμού ρομ, πάνω λέει global kαι από κάτω στα κωδικά γράμματα λέει CN = china rom
Ο bootloader λογικά είναι ξεκλείδωτος σωστά ? ---> Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος -
Δυστυχώς ο υπολογιστής που χρησιμοποιώ τώρα έχει μόνο linux. Αργότερα θα έχω πρόσβαση σε υπολογιστή με windows και θα κάνω τη διαδικασία. Ευχαριστώ για τη βοήθεια!
-
Κάτι κάνω λάθος μάλλον γιατί μου βγάζει αυτό:
-
-
Αρχικά δοκίμασε σε άλλη usb θύρα.
-
Δεν δούλεψε τίποτα, πάλι μου έβγαζε το ίδιο error.
Τελικά το δοκίμασα από διαφορετικό υπολογιστή και δούλεψε.
Απ ότι φαίνεται η συσκευή είναι ξεκλείδωτη. -
Στην ουσία ισχύουν τα ίδια και για το Mi 8 SE, με τίποτα μην κλειδώσεις τον bootloader με την ρομ που είναι τώρα
Προς ενημέρωσή σου ---> ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER -
-
Η china είναι κομμένη και ραμμένη για την Κίνα με εφαρμογές και security καταστάσεις ανεξέλεγκτες. Και οι διαφορές πηγαίνουν βαθιά μέσα στο σύστημα.
Βέβαια τα παιδιά καθαρίζουν πολλά, αλλά μένουνε και άλλα και επηρεάζουν.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0