Πρόβλημα με sharing αρχείων
-
-
Διάβασε στο post #10 αυτά που σου έγραψε ο Ανέστης @NasDriver και μη κλειδώσεις σε καμία τον bootloader, ότι και αν κάνεις.
Πιστεύω ότι χρειάζεται να περάσεις official china σε fastboot και αν κάτσει σωστά να κλειδώσεις. Μετά να κάνεις αίτηση για ξεκλείδωμα με δικό σου λογαριασμό για να είσαι καλυμμένος στο μέλλον και να μπορείς να ξεκλειδωσεις, αν κάτσει στραβή.
Περιμένεις όμως να σε κάτι, μια και δεν έχω το τηλέφωνο σου. -
Σόρρυ που ζητάω να μου τα ταΐσετε...
Κατεβάζω από εδώ λοιπόν την stable cn ή dev cn? Είναι fastboot rom;
Και τη βάζω ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό και ας την έχω κατεβάσει από διαφορετική σελίδα; -
-
Όχι, αυτές είναι για το απλό το mi 8 ε κωδικό όνομα dipper
Εσύ έχεις το mi 8 SE με κωδικό όνομα sirius, από εδώ θα κατεβάσεις ---> XiaomiFirm - Find any firmware, released by Xiaomi
Αν το αρχείο δεν γράφει στο όνομα sirius δεν το κατεβάζεις.
Καλύτερα ακολούθα τις οδηγίες για το mi 8 εκτός φυσικά από την ρομ που πρέπει να βάλεις, όλα τα υπόλοιπα είναι κοινά
Αν θες για σιγουριά, πριν πατήσεις flash, βάλε μία φώτο εδώ να δούμε εάν όλα είναι οκ -
Στον οδηγό για το MI 8 δεν έχει ολοκληρωμένες οδηγίες
Ο/H kyrgeo1978 έγραψε:
Όλες οι οδηγίες που χρειαζόμαστε για την εγκατάσταση της fastboot rom αναφέρονται στον οδηγό που δώσαμε πιο πάνω.
Επειδή όπως θα έχετε καταλάβει δεν είμαι developer, κατεβάζω τη stable cn.
Απλά στον οδηγό λέει ότι προχωράμε με την επιλογή "clean all" και oχι "clean all and lock" οπότε στο τέλος η συσκευή δεν θα έχει κλειδώσει τον bootloader, σωστά;
Όσο θα περιμένω να ξεκλειδώσω τον bootloader με το mi account μου (κάτι 720 ώρες) θα μπορώ να χρησιμοποιώ κανονικά τη συσκεύη;
Διαβάζωντας τις τελευταίες σελίδες του νήματος για το MI 8 είδα ότι κάποιοι προεβήσαν, μετά την εγκατάσταση της cn rom, σε εγκατάσταση global rom με ξεκλείδωτο bootloader. Μετά από λίγο γκουκλάρισμα για τους κινδύνους του unlocked bootloader αυτό που κατάλαβα είναι ότι το κλείδωμα της συσκευής (πλέγμα, pin, fingerprint) μπορούν να παραβιαστούν σε περίπτωση κλοπής του κινητού. Πέρα απο αυτό υπάρχει κάποιος άλλος κίνδυνος; Δεν είμαι απαιτητικός χρήστης, κυρίως διαβάζω βιβλία στο κινητό και κάνω αρκετό googling. Σπάνια παίζω κάποιο παιχνίδι αλλά όλες οι εφαρμογές μου είναι κατεβασμένες από το playstore. Προτείνετε να προχωρήσω αργότερα σε global rom με ανοιχτό bootloader;
Ευχαριστώ για όλα, η βοήθεια σας είναι ανεκτίμητη και οι οδηγοί σας υπέροχοι. -
Επειδή δεν έχει κυκλοφορήσει Global ROM για το Mi-8 SE, προτείνω να πάς μετά το ξεκλείδωμα στην Ελληνική XTRV ROM του φόρουμ.
Άσε που δεν θα μπορείς πλέον να βάλεις (αν βγει) Global ROM σε κινεζικό κινητό. => Η λίστα με τις συσκευές που είναι επικίνδυνες για Brick μετά από αλλαγή ROM (China/Global). - News from Xiaomi Miui Hellas -
1. Περνάς china fastboot rom με την επιλογή clean_all
2. Ανοίγεις την συσκευή και κάνεις ρυθμίσεις να δεις ότι μπήκε σωστά.
3. Κλειδώνεις τον bootloader με την εντολή fastboot oem lock
4. Ανοίγεις την συσκευή και κάνεις ρυθμίσεις.
5. Κάνεις διαδικασία για unlock
6. Περνάς play store
7. περνάς τις εφαρμογές σου για να αρχίσεις να την χρησιμοποιείς
Αυτά είναι τα βήματα επιγραμματικά -
Λοιπόν έβαλα το mi flash και μου βγάζει αυτό το μήνυμα
Πατάω install και κάνει κάτι και μου ξαναβγάζει το ίδιο μήνυμα. Αυτό σημαίνει ότι εγκαταστάθηκαν οι drivers ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Στο device manager μου δείχνει αυτά.. Επίσης το mi suite δεν αναγνωρίζει τη συσκευή και μου βγάζει το παρακάτω μνμ. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τους drivers; -
-
Οκ όλα έτοιμα. Ένας τελευταίος έλεγχος, το δίνω;
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0