Καλημέρα σας. Ξαφνικά σταμάτησαν να μου λειτουργούν τα θέματα και η ταπετσαρία. Oταν προσπαθώ να μπω από τις ρυθμίσεις μου λέει ότι δεν υποστηρίζονται στην περιοχή μου. Του έκανα επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά δεν κατάφερα κάτι. Επίσης πρέπει να ξεκλειδώσω έτσι κι αλλιώς το bootloader?
Θέματα σε xiaomi redminote 4x
-
-
Είναι θέμα εδώ και μήνες. Δεν έχεις διαβάσει κάτι σχετικό;
Βάλε στις ρυθμίσεις σαν region Ινδία και θα επανέλθουν. Έχει να κάνει με τα προσωπικά δεδομένα και η xiaomi έχει απενεργοποιήσει κάποιες λειτουργίες. Ψάξε στο φόρουμ και θα το βρεις. -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Είναι θέμα εδώ και μήνες. Δεν έχεις διαβάσει κάτι σχετικό;
edit: Μόλις θυμήθηκα ότι χθες-προχθές μου είχε βγάλει update το system application "themes". Από τότε και μετά έγινε η ζημιά και δεν έχει να κάνει με τη ROM. Και δεν ανοίγουν καθόλου πλέον τα "Θέματα" για να επιλέξουμε ούτε καν κάποιο από τα ήδη κατεβασμένα όπως γινόταν τουλάχιστον. Υπάρχει στις Ρυθμίσεις η επιλογή "Θέματα" αλλά μόλις απτάω πάνω βγάζει αμέσως μήνυμα "Τα θέματα δεν υποστηρίζονται στην περιοχή σας". -
Τι σου βγάζει δηλαδή πατώντας παρατεταμένα το desktop; Εφόσον άλλαξαν οι όροι χρήσης τα θέματα δεν μπορούν να λειτουργήσουν εντός ΕΕ διάλεξε μια χώρα εκτός και θα λειτουργήσουν μια χαράΓενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Ό,τι έβγαζε και πριν βγάζει. Απλά στη συνέχεια πατώντας το "Ταπετσαρία" δεν ανοίγει καν και πετάει μήνυμα "Τα θέματα δεν υποστηρίζονται στην περιοχή σας". Το ξέρω το κόλπο με την αλλαγή χώρας αλλά δεν είναι λύση αυτό. Χώρια ότι κάθε φορά που αλλάζει η χώρα εγκαθιστά και άχρηστη σαβούρα όπως το mi store, mi apps και Ινδικά/Κινέζικα στη γλώσσα πληκτρολογίου τα οποία πρέπει να ξηλώνω.
-
-
Βάλε Ελβετία που δεν βάζει Κινέζο ινδικά τίποταΓενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Ο/H NasDriver έγραψε:
-
Όχι, αν βάζεις Ελλάδα ως περιοχή ή άλλη Ευρωπαϊκή χώρα δεν πρέπει να βλέπεις την εφαρμογή θέματα.
Βλέπεις μόνο την επιλογή Θέματα στις ρυθμίσεις... -
Ξαναλέω ότι αν ήταν όπως το περιγράφεις, δεν θα μπορούσα τόσον καιρό ούτε να επιλέγω θέματα ανάμεσα σε αυτά που ήδη έχω κατεβάσει. Και δεν είχα αυτή τη δυνατότητα μόνο εγώ αλλά όλοι μας και μάλιστα το αναφέραμε πολλές φορές ότι γίνεται μόνο εφαρμογή θεμάτων που ήδη έχουν κατέβει. Το ότι μου έκανε update μια εφαρμογή που δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με επιλεγμένη χώρα της Ε.Ε. και το ότι συνεχίζει να μου την δείχνει είναι όντως περίεργο και ανούσιο.
-
Ο/H theopan έγραψε:
Το ότι μου έκανε update μια εφαρμογή που δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με επιλεγμένη χώρα της Ε.Ε. και το ότι συνεχίζει να μου την δείχνει είναι όντως περίεργο και ανούσιο.
Δοκίμασε να της κάνεις καθαρισμό δεδομένων, αλλαγή region ξανά... -
Το δοκίμασα και αυτό γυρίζοντας τη χώρα σε Ελβετία. Δεν λειτουργεί και συνεχίζει να βγάζει το ίδιο μήνυμα όταν ξαναγυρίσω σε Ελλάδα και στα "Θέματα" αλλά -το κυριότερο- και στις "Ταπετσαρίες". Απλά έκανε μεγάλη πατάτα η xiaomi με την τελευταία αναβάθμιση καταλαβαίνω. Ας το δοκιμάσει και κανένας άλλος αλλά συνιστώ να μην κάνουν αναβάθμιση του "Θέματα" στην 1.3.8.1-global όσοι έχουν ακόμα παλιότερη γιατί δεν θα μπορούν να αλλάξουν ούτε καν ταπεσταρία.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0