Yπάρχει επιλογή για uninstall updates στο themes?
Θέματα σε xiaomi redminote 4x
-
-
ποιος σου είπε να ξαναγυρίσεις Ελλάδα;
λοιπόν πάμε ένα ένα τα βήματα η ταπετσαρία δεν έχει καμία σχέση με την αλλαγή περιοχής λειτουργεί ανεξάρτητα άρα πατάς παρατεταμένα το desktop μέχρι να εμφανιστεί η παρακάτω εικόνα και επιλέγεις το κουμπί ταπετσαρία
πατώντας το κουμπί ταπετσαρία σε πάει εδώ
το ίδιο θα συνέβαινε και αν πήγαινες ρυθμίσεις=>ταπετσαρία
μετά επιλέγεις όποιο θες από πεδία πρόσφατα σε χρήση ,προ εγκαταστημένα ή τοπικές φωτογραφίες
επιλέγεις όποια σου αρέσει και πρέπει να βρεθείς εδώ
όπου στην εφαρμογή θα σου βγάλει 3 επιλογές ορισμός ως Οθόνη κλειδώματος ορισμός ως αρχική οθόνη ή και τα δυο επιλέγεις που θες να εμφανίζεται και τέλος και αυτό θα έπρεπε να λειτουργεί ανεξαρτήτως χώρας. Εσένα κάνοντας τα βήματα που περιέγραψα αν μπορείς βγάλε screenshot και βάλτα εδώ να δούμε τι βγάζει ώστε να λύσουμε πρώτα αυτό.
Βήμα δεύτερο με τα θέματα γενικά εφόσον άλλαξαν οι όροι χρήσης της εφαρμογής θέματα δεν μπορείς να την χρησιμοποιήσεις αν επιλέξεις χώρα ΕΕ και ας την έχεις την εφαρμογή πατάς και σου βγάζει αυτό όπως και εμένα αν επιλέξω Ελλάδα
αν όμως επιλέξω Ελβετία (μόνιμα δεν ξανά αλλάζω σε Ελλάδα) τότε δουλεύουν μια χαρά. Ελπίζω να βρούμε άκρη και να ξανά χαρείς και πάλι το τηλέφωνο σου
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
@EvangeliaK @theopan
Ρυθμίσεις-->Εγκατεστημένες εφαρμογές-->
Θέματα-->Απεγκατάσταση ενημέρωσης
Κάτω στο Κέντρο και δουλεύουν όπως πρίν."Δε σε βάζουν σε μπελάδες αυτά που δε γνωρίζεις
αλλά αυτά που θεωρείς σίγουρα και δεν είναι."
Μαρκ Τουέν -
@vanni Το έγραψα 3-4 φορές και συνεχίζετε να επιμένετε: δεν δουλεύει ούτε η εφαρμογή ταπετσαρίας και η αιτία είναι αναμφισβήτητα η τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής "Θέματα". Απεγκαθιστώντας τις ενημερώσεις όπως πρότεινε ο @gegoul επανήλθε στην έκδοση 1.2.7.5 και δουλεύει και πάλι κανονικά η αλλαγή ταπετσαρίας.
-
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
πριν λιγο μου ηρθε αναβαθμιση για τα θεματα, την εκανα και τωρα ανοιγουν τα θεματα μεσα απ τις ρυθμισεις. μονο αυτα που εχω εγκατεστημενα ομως, τα ον λαιν δεν δουλευουν για τους γνωστους λογους υποθετω (Ε. Ε.).Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
-
πανεξυπνο το τρυκ στην αλλαγη χωρας.
το γυρισα σε Αργεντινη, μιας κ δεν μου εμφανιζε την Ελβετια, κ ξεκλειδωσαν τα θεματα.
ευχαριστω πολυ...στην καρδιά βάλε πατίνια, κ δυο ρουλεμάν...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0