Μπορεί να βοηθήσει κάποιος... Ξαφνικά άρχισε εχθές να μη φορτιζει κανονικά και γενικά να ανεβάζει θερμοκρασία και να ξεφορτίζει γρήγορα!
redmi note 4X ανεβάζει θερμοκρασία και μάλλον καταναλώνει γρήγορα μπαταρία
-
-
Καλησπέρα.
Αν παρατηρήσεις στο νήμα της συσκευής σου RedMi Note 4/4X (Nikel) παρουσιάστηκε σε πολλούς ξαφνικά το ίδιο πρόβλημα.
Μία πρόταση αντιμετώπισης είναι η παρακάτω
Προβλημα με μπαταρια; -
Να κανω δηλαδή resert σε εργοστασιακές ρυθμίσεις ... μα θα τα χάσω όλα;;;
-
Πρόλαβες και διάβασες όλα τα σχετικά νήματα?
Δοκίμασε πρώτα να απεγκαταστήσεις ό,τι updates έγιναν σε εφαρμογές από χθες που εμφανίστηκε το πρόβλημα.
Μήπως έχεις και facebook?
Προβλημα με μπαταρια; -
Δεν έχω, μόνο Twitter και πως κάνω απεγκατάσταση στις εφαρμογές που αναβαθμίστηκαν εχθές;;;
-
Επίσης με το που έκλεισα το wifi δείχνει να ηρέμησε!
-
-
Παιδιά έχουν κι άλλοι παρόμοιο θέματα (ήδη έχουν ανοίξει 3-4 τόπικ) οπότε ρίξτε μια ματιά εδώ:
RedMi Note 4/4X (Nikel)
Πάντως εγώ με την τελευταία developer 8.10.11 δεν έχω τέτοια προβλήματα... Ίσα ίσα που η μπαταρία πάει μια χαρά... Αν φοράτε global έκδοση και όχι XTRV τότε έχετε και όλες τις (άχρηστες) εφαρμογές της Google (όπως Μουσική Google, Περίπτερο Google και πάει λέγοντας) και κάποια από αυτές (ίσως το Google Duo που αναφέρθηκε σε άλλο τόπικ και ούτε καν ξέρω τι είναι) να έχει κάποιο θέμα συγχρονισμού και να προκαλεί battery drain...
-
Το πρόβλημα είναι καθαρά σε αναβαθμίσεις εφαρμογών της Google και τους συγχρονισμούς που κάνουν...
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Το πρόβλημα είναι καθαρά σε αναβαθμίσεις εφαρμογών της Google και τους συγχρονισμούς που κάνουν...Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind -
Καλησπέρα. Να ρωτήσω. γιατί και σε μένα και στης κουνιάδας μου το κινητό άρχισε το ίδιο από χθες. Αρχικά υπέθεσα ότι είναι από update της εφαρμογής της My Cosmote αλλά δεν είμαι και απόλυτα σίγουρος. Ακόμα και σε αδράνεια, η μπαταρία είναι ζεστή (πίσω μέρος του κινητού) και σε θερμοκρασίες 40 με 42 βαθμούς.
-
Είναι update της Google σε συνδυασμό με το ποια ROM είναι εγκατεστημένη και προς το παρόν όλα δείχνουν ως ένοχο την 9.6 Global Stable ROM την οποία η Xiaomi απέσυρε κακήν κακώς από τις επίσημες ROM προς διάθεση. Η πιο εγγυημένη λύση είναι ξεκλείδωμα της συσκευής και πέρασμα είτε της 9.5.3 Stable, είτε κάποιας επίσημης (ή ανεπίσημης) developer ROM, με ταυτόχρονο factory reset φυσικά.
Εναλλακτικά για όποιον δεν θέλει να ξεκλειδώσει τη συσκευή του, μπορεί απλά να απενεργοποιήσει την εφαρμογή του Google Duo ή ακόμα καλύτερα να την αφαιρέσει μέσω του bloatware removal tool.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0