Παιδιά όντως το Google Duo είναι. Κι εγώ με Redmi Note 4X και MIUI 10 global beta 8.10.18 είχα τα ίδια. Από την Πέμπτη το wifi συνεχώς ανοιχτό κατέβαζε από 10 ως 30κβ/δευτερ. (κυρίως youtube χωρις να είναι ανοικτή η εφαρμογή) με αποτέλεσμα να είναι συνεχώς ενεργό το τηλέφωνο, να ζεσταίνεται και να πέφτει η μπαταρία. Με το προγραμμα του @George Kaggelaris (ΕΥΓΕ :)) αφαίρεσα το Duo και έφτιαξε
redmi note 4X ανεβάζει θερμοκρασία και μάλλον καταναλώνει γρήγορα μπαταρία
-
-
Ο/H nikolasf έγραψε:
Ο/H rendez89 έγραψε:
Πριν λίγο αφαίρεσα το Google Duo μαζί με κάποια άλλα της Google και τώρα το φορτίζω. Δείχνει να συνήλθε, τουλάχιστον από θερμοκρασία μπαταρίας. Έχω της 9.6.1.0 Stable.
Από εκέι μου είπαν αρχικά να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και μόνο αν επιμένει να τους το πάω... αλλά μπορεί να χάσω χρόνο.... και ευτυχώς είμαι ακόμα εντός εγγύησης
Παρακαλώ για τις απόψεις σας
-
Έχω κι εγώ το ίδιο - και σοβαρότερο - πρόβλημα και έχω φρικάρει.
Από την Πέμπτη το πρωί έδειχνε να μην έχει φορτίσει κανονικά και να καταναλώνει πολύ γρήγορα την μπαταρία ενώ το τηλέφωνο ζεσταινόταν πάρα πού. Το πρόβλημα συνεχίστηκε μέχρι και χθες το βράδυ, θεώρησα ότι είναι θέμα μπαταρίας και σήμερα το πρωί που είχα το χρόνο λόγω μη εργασίας, απευθύνθηκα σε έναν τεχνικό αλυσίδας για αντικατάσταση. Την παρήγγειλε και μου είπε ότι θα την είχε αργότερα οπότε και θα με ειδοποιούσε για την αντικατάστασή της. Στο τηλ που μου έκανε αργότερα μου είπε ότι υπάρχει έλλειψη για το συγκεκριμένο μοντέλο και μάλιστα τον ενημέρωσαν από τα κεντρικά ότι έχει προκύψει πρόβλημα με το λογισμικό, μου συνέστησε λίγες ημέρες υπομονή και θα λυνόταν.
Φυσικά είχα το κινητό μαζί μου και η μπαταρία είχε φτάσει κοντά στο μηδέν. Από τη στιγμή που γύρισα σπίτι μου και μετά η μπαταρία δεν φορτίζει καθόλου, δείχνει συνεχώς 0%, τα πάντα είναι κλειστά και έχω φρικάρει γιατί είναι απαραίτητο εργαλείο για τη δουλειά μου. Τι κάνω? -
Ο/H LizaT έγραψε:
Έχω κι εγώ το ίδιο - και σοβαρότερο - πρόβλημα και έχω φρικάρει.
Από την Πέμπτη το πρωί έδειχνε να μην έχει φορτίσει κανονικά και να καταναλώνει πολύ γρήγορα την μπαταρία ενώ το τηλέφωνο ζεσταινόταν πάρα πού. Το πρόβλημα συνεχίστηκε μέχρι και χθες το βράδυ, θεώρησα ότι είναι θέμα μπαταρίας και σήμερα το πρωί που είχα το χρόνο λόγω μη εργασίας, απευθύνθηκα σε έναν τεχνικό αλυσίδας για αντικατάσταση. Την παρήγγειλε και μου είπε ότι θα την είχε αργότερα οπότε και θα με ειδοποιούσε για την αντικατάστασή της. Στο τηλ που μου έκανε αργότερα μου είπε ότι υπάρχει έλλειψη για το συγκεκριμένο μοντέλο και μάλιστα τον ενημέρωσαν από τα κεντρικά ότι έχει προκύψει πρόβλημα με το λογισμικό, μου συνέστησε λίγες ημέρες υπομονή και θα λυνόταν.
Φυσικά είχα το κινητό μαζί μου και η μπαταρία είχε φτάσει κοντά στο μηδέν. Από τη στιγμή που γύρισα σπίτι μου και μετά η μπαταρία δεν φορτίζει καθόλου, δείχνει συνεχώς 0%, τα πάντα είναι κλειστά και έχω φρικάρει γιατί είναι απαραίτητο εργαλείο για τη δουλειά μου. Τι κάνω?
-
Από το μεσημέρι και μετά όχι (πάντα χρησιμοποιώ φορτιστή τοίχου). Παραμένει στο 0%
-
Ο/H LizaT έγραψε:
Από το μεσημέρι και μετά όχι (πάντα χρησιμοποιώ φορτιστή τοίχου). Παραμένει στο 0%
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H LizaT έγραψε:
Ευχαριστώ -
Σόρρυ αλλά είμαι στόκος... πώς ξεζιπάρω ζιπ αρχείο μέσα στο κινητό;;;; ή όλα γίνονται από το PCqq
-
Στον υπολογιστή
-
Ευχαριστώ θα το προσπαθήσω!
-
Ο/H LizaT έγραψε:
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H LizaT έγραψε:
και ίσως ξυπνήσει. Αν δεν αρχίσει να φορτίζει τότε πρέπει να σοκαριστεί λίγο η μπαταρία για να ξυπνήσει, αλλά για να γίνει αυτό θέλει τεχνικό.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Καλησπερα σας εχω το redmi note 4 και εγω φοραω την ΑrΩma στο κινητο μου την stable . εχω και εγω καποια προβληματα με την μπαταρια. με 34% το βαζω να φορτισει και κανει 5 ωρες και παραπανω να φτασει στο 100% αλλα συνηθως σταματαει στο 94% της φορτισεις δεν εχω ουτε το Duo και της υπολοιπες εφαρμογες που διαβασα παραπανω αλλα αθτο που διαπιστωσα ειναι οτι τραβαει το ραδιο ποθ δεν το χρησιμοποιω αλλα και κυριως και σημαντικοτερο ο ΦΩΤΙΣΜΟΣ της οθονης . ξεπερασα το προβλημα με το να εχω χαμηλο φωτισμο στην οθονη. αλλο προβλημα με την μπαταρια ειναι οτι χρεισημοποιω το messnger για ομοιλια στο εξωτερικο και πεφτει η μπαταρια σαν τρελη και δεν ξερω τι να κανω.καποια προταση η να περασω καποια αλlη ROM
H rom που φοραει ειναι η stable 9.5.2.0 MIUI 9 ARΩMA
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0