Θέλω να χρησιμοποιώ την gcam για point and shoot. Δεν θέλω δηλαδή να βάζω ρυθμίσεις κάθε φορά που θέλω να βγάλω μια γρήγορη φωτογραφία. Ποια gcam προτείνεται και ποια setting για αυτή τη δουλειά. Μου αρέσουν πολύ τα χρώματα των iPhone καμερών και το bokeh.
Εκδόσεις και δοκιμές-τεστ Google Camera για το Xiaomi Mi 8
-
-
Ο/H Ilias._.Noir έγραψε:
Θέλω να χρησιμοποιώ την gcam για point and shoot. Δεν θέλω δηλαδή να βάζω ρυθμίσεις κάθε φορά που θέλω να βγάλω μια γρήγορη φωτογραφία. Ποια gcam προτείνεται και ποια setting για αυτή τη δουλειά. Μου αρέσουν πολύ τα χρώματα των iPhone καμερών και το bokeh.
marco: 6.1_GCam_MJL_v3.1_Miniflex.apk
Με την εγκατάσταση της δημιουργεί ένα φάκελο gcam με έτοιμα αρχεία xml (έτοιμες ρυθμίσεις).
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Ο/H Ilias._.Noir έγραψε:
Με την εγκατάσταση της δημιουργεί ένα φάκελο gcam με έτοιμα αρχεία xml (έτοιμες ρυθμίσεις).
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ναι δουλεύει κανονικά σε Mi 8. Εμένα μου άρεσε γενικά το trek.xml που έχει αναφερθει και άπο άλλους.
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Για γρήγορη λήψη σαν πρώτη επιλογή αυτή: marco: 6.1_GCam_MJL_v3.1_Miniflex.apk
Επειδή παρακολουθώ το νήμα καιρό, διαπίστωσα οτι πολλές φορές "θεοποιείτε" κάποιες Gcam που είναι αδιάφορες ή τελείως χάλια. Στην προκειμένη περίπτωση η συγκεκριμένη που την χρησιμοποίησα και γω είναι οτι χειρότερο έχω δει σε άποψη φωτογραφίας. Με όποια ρύθμιση .xml και αν χρησιμοποίησα. Ειδικά το Trek.xml έβγαζε τέρμα άθλιες φωτογραφίες πρωί/βράδυ. Μήπως να σταματήσουμε να παπαγαλίζουμε ότι βλέπουμε δεξιά και αριστερά; -
Αυτή την στιγμή πια είναι η καλύτερη Gcam για βραδινές λήψεις;
-
Για ποια συσκευή θέλεις?
Εγώ πάντως χρησιμοποιώ αυτήν Google Camera Port: Urnyx05 apks.
Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Για το Mi 8!
-
Εμένα προσωπικα από αυτές που έχω εγκαταστήσει μου άρεσε μέχρι στιγμής περισσότερο η x8a του Marcelo.
Simpleuser εσύ ποια προτείνεις;
Θα δοκιμάσω και την τελευταία του Urnyx05 με το προτεινόμενο config nfsmw_gr. -
Ο/H simpleuser έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
Για γρήγορη λήψη σαν πρώτη επιλογή αυτή: marco: 6.1_GCam_MJL_v3.1_Miniflex.apk
-
Στην MJL ποια Xml χρησιμοποιείτε την ημέρα και ποια το βράδυ; Το inverted AWB μου φάνηκε καλό το βράδυ.
-
Ο/H Antonis83 έγραψε:
ο inverted AWB
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες