Σίγουρα θα δεις μεγάλη διαφορά στην χρήση, φεύγεις από επεξεργαστή ναυαρχίδα και πας σε middle rage επεξεργαστήΟ/H Tubby Morton έγραψε:
SD 730 VS SD 845.

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣίγουρα θα δεις μεγάλη διαφορά στην χρήση, φεύγεις από επεξεργαστή ναυαρχίδα και πας σε middle rage επεξεργαστήΟ/H Tubby Morton έγραψε:
SD 730 VS SD 845.
Και τώρα με ποια συσκευή είσαι,? Τώρα το είδα mi note 10Ο/H chrisnik έγραψε:
Επειδη ειχα το προ.. Βραδυνες δυσκολα θα βγαλεις καλυτερες απο το mi8. Δεν εχεις σταθεροποιητη εικονας οποτε θα πρεπει να εχεις χειρουργικο χερι. Εμενα με παιδεψε να βρω gcam να βγαζει καλες φωτο παντως. Σαν κινητο παντως ειναι πολυ καλο.
Εγώ πάντως δεν θα πήγαινα σε υποδιαιστερει συσκευή. Το Mi9T pro λόγου απουσίας του OIS το απορρίπτω. Οπότε μείνει το Mi 10 σε κανένα τρίμηνο μήπως πέσει η τιμή αλλιώς honor 20 pro global version του Φεβρουαρίου 2020.Ο/H Tubby Morton έγραψε:
Παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας και μια χάρη. Έχω το Mi8 και σκέφτομαι να κάνω μία αλλαγή και να μεταπηδήσω στο Mi9T (το απλό, όχι το Pro).
.
Δεν είναι πρόβλημα το ois όταν μιλάμε για gcam, για μένα θα κάθονται απλά καλύτερα όλες οι gcam στο mi8, Poco λόγο αισθητήρα,γιαυτους τους αισθητήρες βγάζει το λογισμικό η Google και όχι γιαυτους που κάνουν pixel binning, αν και υπάρχουν port που δουλεύουν πολύ καλά και στους 48αριδες, επίσης εκτός από την κάμερα που οι διαφορές με gcam δεν νομίζω να υπάρχουν για τον μέσο χρήστη το mi9t pro που έχω δεν νομίζω να συγκρίνετε σε κανένα σημείο με το mi8Ο/H spideman3 έγραψε:
Εγώ πάντως δεν θα πήγαινα σε υποδιαιστερει συσκευή. Το Mi9T pro λόγου απουσίας του OIS το απορρίπτω. Οπότε μείνει το Mi 10 σε κανένα τρίμηνο μήπως πέσει η τιμή αλλιώς honor 20 pro global version του Φεβρουαρίου 2020.Ο/H Tubby Morton έγραψε:
Παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας και μια χάρη. Έχω το Mi8 και σκέφτομαι να κάνω μία αλλαγή και να μεταπηδήσω στο Mi9T (το απλό, όχι το Pro).
.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι με το mi note 10 pro ειμαι κ θα μεινω εδω για πολυ καιρο. Εκτος αν πεσει στα μισα το mi10pro. Απολυτα ευχαριστημενος σαν λειτουργια κ οι φωτο εξαιρετικες χωρίς gcam.Ο/H spideman3 έγραψε:
Και τώρα με ποια συσκευή είσαι,? Τώρα το είδα mi note 10Ο/H chrisnik έγραψε:
Επειδη ειχα το προ.. Βραδυνες δυσκολα θα βγαλεις καλυτερες απο το mi8. Δεν εχεις σταθεροποιητη εικονας οποτε θα πρεπει να εχεις χειρουργικο χερι. Εμενα με παιδεψε να βρω gcam να βγαζει καλες φωτο παντως. Σαν κινητο παντως ειναι πολυ καλο.
Θεωρείς το honor 20 pro φίλε καλύτερο στην κάμερα από το mi8;Ο/H spideman3 έγραψε:
.