Εκδόσεις και δοκιμές-τεστ Google Camera για το Xiaomi Mi 8
-
-
συγριτικο καμερων ενος απο τα καλυτερα φωτογραφικα κινητά της εποχης 2015 του lumia 950 xl vs xiaomi mi8 και ενα απο τα καλυτερα φωτογραφικά κινητά του 2018 και πολλα υποσχομενο για το μέλλον
mi8
lumia 950xl
mi8
upload an image
lumia 950 xl
mi8
lumia 950 xl
@papaflessas -
-
-
-
-
Όχι βέβαια. Εγκατάσταση μέσα στο miui.
Apk είναι... -
-
-
Ο/H botontsi έγραψε:
Εχουμε καποια εκδοση που παιζει σωστα με global 10.1.2 rom? Οποια και να εχω δοκιμασει κολαει η εικονα οταν ειναι να τραβηξει φωτο
@papaflessas -
Καλησπέρα στην παρέα. Ο κύριος λόγος που αγόρασα αυτό το κινητό είναι για το καλό hardware των καμερών που έχει. Δυστυχώς δεν μπορώ να πώ οτι είμαι ικανοποιημένος. Ερχόμενος απο s7 edge με φωτογραφίες σχεδόν point and shoot είχα μάλλον υψηλες προσδοκίες για δικάμερη συσκευή. Το λογισμικό είναι χάλια και στην έκδοση που είμαι 10.1.2 η google camera δυστυχως δεν ειναι λειτουργική. Η νυχτερινή λήψη της μαμά κάμερας ενώ κοντρολάρει τα highlights όμορφα κάνει το υπόλοιπο κάδρο ψιλοχάλια. Θόρυβο παρατηρώ ακόμη και σε πρωινες λήψεις που το θεωρώ κοροιδία για ναυαρχίδα. Παρασύρθηκα από την υψηλή βαθμολογία στο DxOmark και δείγματα φωτογραφιών που αν έχουν τραβηχτεί με αυτό το κινητό είναι σε κάποια εκδοση που πρέπει να ρίξω διάβασμα. Ελπίζω σε βελτίωση γιατί το hardware υπάρχει και είναι κρίμα.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες