Εσύ φίλε @Alvin ποια ρομ φοράς;
Εκδόσεις και δοκιμές-τεστ Google Camera για το Xiaomi Mi 8
-
-
Xiaomi Eu 9.1.24
Αλλά παιδιά δεν ξέρω από κάμερα εγώ. Δεν είμαι γνώστης. Μόνο τα βασικά γνωρίζω και μετά από δοκιμές και μόνο έχω μάθει 2-3 βασικά πραγματάκια που είναι τίποτα για τη κάμερα.
@foxy4270 και @Antretng είναι τοπ σε αυτά και ο @Antretng ο καθηγητής επειδή μιλάγαμε πιο πολύ μου δίδαξε 5 πραγματάκια με το τι κάνει το καθένα.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Ο/H dimtz έγραψε:
-
Ο/H Antretng έγραψε:
Ο/H dimtz έγραψε:
-
Ο Φόξυς, μιας κ ταύτιση η μπαταρία του πριξελ του, ήρθε η ώρα να πάρει το κινητό με την καλύτερη κάμερα, αυτή τη στιγμή, στον κόσμο!!!
Αν θέλει, του δίνω ευγενική χορηγία το δικό μου....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H dimtz έγραψε:
Φίλε στο νήμα του mi 8 έχω δύο, τρείς απορίες, μπορείς να μου απαντήσεις εκεί το τι πρέπει να κάνω; Μιας και είσαι γνώστης να μην πεδευομαι τσάμπα , σίγουρες δουλειές, ευχαριστώ
Προσωπικά στο pocophone είχα αυτήν εδώ MGC_6.1.021_MI8_V2b_plus3.apk με αυτές τις ρυθμίσεις E2S7pE ενώ στο mix 2s κράτησα τις ίδιες με απλά το Min frames στο 15 (δηλαδη min/max 15) ενώ πάντα τράβαγα με την δεξιότερη επιλογή του hdr (εννοω οταν εισαι στο viewfinder)
Τώρα δεν ξέρω αν έχει διαφορές το mi8 από το Mix και το poco. -
Ευχαριστώ φίλε, κάνει και για stable rom;
Edit τις ρυθμίσεις δεν μπορώ να τις δω, δεν έχω λογαριασμό -
Ο/H dimtz έγραψε:
Ευχαριστώ φίλε, κάνει και για stable rom;
Edit τις ρυθμίσεις δεν μπορώ να τις δω, δεν έχω λογαριασμό
Στο mix 2s δεν είχα τέτοιο θέμα με τη stable. Δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο για το mi8
Το διόρθωσα το link και τώρα πρεπει να φαίνεται. -
Πάλι καλά που το διορθωσες....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Πέρασα μια έκδοση που πρότεινε ο φίλος @Alvin πιο πάνω , βγάζει ακαριαία αλλά δεν εντυπωσιάστηκα, δεν έχω κάνει όμως καμία ρύθμιση γιατί πολύ απλά δεν ξέρω τι να ρυθμίσω, αν έχει κανείς χρόνο ας μου πει δυο βασικά πράγματα το τι να ρυθμίσω
Edit. Ok , κατέβασα και εγώ τις ρυθμίσεις, για να δούμε
Edit 2, αυτήν την φώτο στην μηχανή με το Poco την τράβηξες; -
Ναι με το poco με τις ρυθμίσεις που βλέπεις.
Τράβηξε αστραπιαία γιατί το είχες σε zsl με την μεσαία επιλογή. Κερδίζει σε ταχύτητα χανει σε ποιότητα. Βάλε την δεξιοτερη επιλογή (hdr+ enhanced) και θα δεις βελτίωση.
Υπόψιν μόνο για χαμηλό φωτισμό αξίζει. Μέρα, στο mix τουλάχιστον, ήταν καλύτερη η στοκ. -
Ο/H demakhs έγραψε:
Ο Φόξυς, μιας κ ταύτιση η μπαταρία του πριξελ του, ήρθε η ώρα να πάρει το κινητό με την καλύτερη κάμερα, αυτή τη στιγμή, στον κόσμο!!!
Αν θέλει, του δίνω ευγενική χορηγία το δικό μου....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες