Εκδόσεις και δοκιμές-τεστ Google Camera για το Xiaomi Mi 8
-
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Xtreme Xcam Beta 20
index.php?showtopic=903516&st=7200#entry82875344
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλα νέα 60 fps στην καινούργια έκδοση 9.3.1
-
Ο/H omek07 έγραψε:
Καλα νέα 60 fps στην καινούργια έκδοση 9.3.1
The power of the Mi 8 be with youLife is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be -
Κάνα πιο φρέσκο xml, να σουλουπώσει λίγο την κάμερα του...mi9, έχουμε ή μπα??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Κάνα πιο φρέσκο xml, να σουλουπώσει λίγο την κάμερα του...mi9, έχουμε ή μπα??
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Παιδιά εγώ τελικά καταστάλαξα μετά από της τελευταίες δοκιμές μου για μένα σε mi8 Pro και Beta 19 τα καλύτερα config για night sight με 16:9 με την σειρά είναι :
1) josef77_Xcam_P3XL Η Τοπ με διαφορά !!
2) Marian---XLib2s---P3XL---AWB και ισάξια η Pixel 3 xl whitebalance on 25 frames 1 4 night .xml - Google Drive
3) JairoXtremeNoiseOff 16.9 Mi 8
Την Beta 20 παρόλο που την έχω κατεβάσει δεν την έχω δοκιμάσει ακόμη μέχρι να βγουν σίγουρα συμπεράσματα !!Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Παιδιά σε εμένα γιατί και στην xcam beta 19 και 20 όταν μπαίνω στο βίντεο κρασαρει και με πετάει έξω. Είμαι με havoc os. Ευχαριστώ εκ των προτερων.
Στάλθηκε από το Mi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H thanostonia έγραψε:
Παιδιά σε εμένα γιατί και στην xcam beta 19 και 20 όταν μπαίνω στο βίντεο κρασαρει και με πετάει έξω. Είμαι με havoc os. Ευχαριστώ εκ των προτερων.
Στάλθηκε από το Mi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Είμαι με havoc os και την xtrme beta 20 και δεν έχω το παραμικρό θέμα
The power of the Mi 8 be with youLife is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be -
Ο/H johnnyman έγραψε:
The power of the Mi 8 be with you
Στάλθηκε από το Mi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H thanostonia έγραψε:
Ο/H johnnyman έγραψε:
The power of the Mi 8 be with you
Στάλθηκε από το Mi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
The power of the Mi 8 be with youLife is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες