καλημέρα,
...άκυρο...(λάθος νήμα)
...άκυρο...(λάθος νήμα)
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούσήμερα που μπήκα στο port εδω Google Camera Port: Developers δεν εμφανιζει τον san1ty τι εγινε ?? ξερει κανεις τιποτα ?Ο/H spideman3 έγραψε:
Σήμερα ανέβηκε η 5a του san1ty mgc 6.1.021 XcamBase F1
Google Camera Port: san1ty apks
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σταματάει προς το παρών γιατί φοβήθηκε για τα πνευματικά δικαιώματα (dmca).Ο/H papaflessas έγραψε:
σήμερα που μπήκα στο port εδω Google Camera Port: Developers δεν εμφανιζει τον san1ty τι εγινε ?? ξερει κανεις τιποτα ?Ο/H spideman3 έγραψε:
Δεν με ενθουσίασε να σε πω. Από εδώ δοκίμασε Google Camera Port: san1ty apksΟ/H papaflessas έγραψε:
σήμερα που μπήκα στο port εδω Google Camera Port: Developers δεν εμφανιζει τον san1ty τι εγινε ?? ξερει κανεις τιποτα ?Ο/H spideman3 έγραψε:
Ναι το είδα και εγώ σε ευχαριστώ ούτε εμένα με ενθουσίασε έκανε βήματα πίσω σε αυτή την έκδοση και στην άμεσος προηγούμενη τώρα τι να πω δεν ξέρω κρίμα πάντως που σταμάτησε για κάμποσο καιρό θα γυρίσω σε παλιότερη η στον xtrm !!!Ο/H spideman3 έγραψε:
Δεν με ενθουσίασε να σε πω. Από εδώ δοκίμασε Google Camera Port: san1ty apksΟ/H papaflessas έγραψε:
![]()
του mi9 η gcam δουλευει στο mi8 ??Ο/H spideman3 έγραψε:
Αυτη μπορείς σε Mi 9 τώρα αν θέλεις δοκίμασε και την beta 20
Google Camera Port: xtrme apks