Εκδόσεις και δοκιμές-τεστ Google Camera για το Xiaomi Mi 8
-
-
Είσαι ποιο μπροστά και από τον Τσακ Νόρις Μήτσο
Ακόμη ένα συγκριτικό (cstarkW, stock camera, BSG σημερινή). Συμπέρασμα όλες λιγο πολύ είναι ίδιες ψάχνεις να βρεις ποια έχει τον λιγότερο θόρυβο. Από λεπτομέρεια ξεχώρισα του arnova αλλά θόρυβο ακόμα και στις ημέρας και του cstark27W.
aHsmxKmmTw -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Είσαι ποιο μπροστά και από τον Τσακ Νόρις Μήτσο
Ακόμη ένα συγκριτικό (cstarkW, stock camera, BSG σημερινή). Συμπέρασμα όλες λιγο πολύ είναι ίδιες ψάχνεις να βρεις ποια έχει τον λιγότερο θόρυβο. Από λεπτομέρεια ξεχώρισα του arnova αλλά θόρυβο ακόμα και στις ημέρας και του cstark27W.
aHsmxKmmTw
-
Cstark δαγκωτό λέω εγώ.
Του Arnova τρομερή λεπτομέρεια όπως είπε ο Γιώργος αλλά έχει θόρυβο.
Και η στοκ πολύ καλή Γιώργο.
A και βάλτε και στο μοντέλο της πίσω κάμερας Pixel 2 XL Γιατί είναι κάτι ενδιάμεσο στη λεπτομέρεια του Nexus 6P και Pixel 3 XL.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Ο/H alvin1983 έγραψε:
Cstark δαγκωτό λέω εγώ.
Του Arnova τρομερή λεπτομέρεια όπως είπε ο Γιώργος αλλά έχει θόρυβο.
Και η στοκ πολύ καλή Γιώργο.
A και βάλτε και στο μοντέλο της πίσω κάμερας Pixel 2 XL Γιατί είναι κάτι ενδιάμεσο στη λεπτομέρεια του Nexus 6P και Pixel 3 XL.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H thodorisls έγραψε:
βγήκε και 6.1.021 που τρέχει και στην stable απλα πρέπει στις ρυθμίσεις να επιλέξεις fix buffers στο μενού fix
MEGA
@papaflessas -
Ο/H alvin1983 έγραψε:
A και βάλτε και στο μοντέλο της πίσω κάμερας Pixel 2 XL Γιατί είναι κάτι ενδιάμεσο στη λεπτομέρεια του Nexus 6P και Pixel 3 XL.
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
del
-
καλησπερα ..ποια εκδοση gcam για την xiaomi-miui-hellas-9.0_dipper_V10_XTRV_8.12.20 να βαλω?χρειαζεται καποια επιπλεον ρυθμιση?
-
-
Δοκίμασε αν είσαι με beta fu24-01g 6.1.21 και αν γνωρίζεις από φωτογραφική τέχνη την 5.2.025 του ίδιου colorfix με έξτρα ρυθμίσεις.
Μπορείς να τις έχεις ταυτόχρονα.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες