Εκδόσεις και δοκιμές-τεστ Google Camera για το Xiaomi Mi 8
-
-
Ο/H foxy4270 έγραψε:
δεν ανοιγουν οι φωτο...γιατι δεν ανεβαζεις στο flickr?
@papaflessas -
-
@papaflessas
-
Ο/H papaflessas έγραψε:
Ειναι για βραδυνες οπου υπαρχουν πολλα φωτα μεσα -
Γενικά υπάρχει το εξής προβλήμα στην μαμά κάμερα σε χαμηλό φωτισμό τραβάει με πολύ υψηλό iso ειδικά στο night mode που τραβάει με 20000 χιλιάδες οι βραδινές λήψης για να βγουν καλές χρειάζεται χαμηλό iso 800 με 1000 είναι μια χαρά και μεγάλο χρονικό όριο περίπου ώστε να βγει χωρίς θόρυβο ένταξη και σταθερό χέρι ή τρίποδο άλλιως δεν βγαίνει σωστή νυχτερινή λήψη τώρα η Google camera έχει iso 3500 και 1/3s και βλέπετε είναι αρκετά ικανοποιητικό το αποτέλεσμα μακάρι στο μέλλον να το διορθώσουν και στην μαμά κάμερα
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk@papaflessas -
Τελικά με την βοήθεια οπως λέει και ο αρχισκωλιξ του φίλου μας αρχανια @spideman3 τον οποίο και τον ευχαριστώ θερμά βγάλαμε άκρη βάλαμε άλλη έκδοση και διαδικασία και όλα καλά..!! Πάω σβουντουρ για δοκιμές ...Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Πάλι εγώ τον σώνω τον γκόζμο!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
καλησπέρα γνωρίζει κανείς κάποια gcam που να εχει και mirror στην μπροστά κάμερα??
-
Καλησπέρα παιδιά. Έβαλα και εγώ την gcam που έδωσε ο @geoanto555 με το αρχείο ρυθμίσεων αλλά τώρα αργεί να τραβήξει την φωτογραφία κάπου μισό η ένα δευτερόλεπτο με αποτέλεσμα το παιδάκι που δεν κάθεται και πολύ ακίνητο δύσκολο να το πετύχουμε. Αυτό γίνεται σε όλους? Πριν είχα την bsg gcam. Γίνεται να έχω δύο gcam?
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δυο γίνεται πχ εγώ έχω αυτή του Γιώργου και santy.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες