Εκδόσεις και δοκιμές-τεστ Google Camera για το Xiaomi Mi 8
- 

- 

- 

έτσι και εγώ με global stableΟ/H spideman3 έγραψε:Σε global beta δεν δουλεύει @foxy4270 την έχω δοκιμάσει αρκετές φορές.

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

- 
			ρε σκορπιε? το καταλαβαμε...δε δουλευει σε σενα
 γραψτο αλλη μια φορα
- 

- 
			papaflessas Μη τις βαλεις...θα χαλασει το κινητο σου    
- 
			 Παρακαλώ η συζήτηση να μείνει σχετική με τον τίτλο του θέματος : Εκδόσεις και δοκιμές-τεστ Google Camera για το Xiaomi Mi 8 Παρακαλώ η συζήτηση να μείνει σχετική με τον τίτλο του θέματος : Εκδόσεις και δοκιμές-τεστ Google Camera για το Xiaomi Mi 8
 Ευχαριστώ

- 
			@papaflessas 
- 
			1.3d με ρυθμισεις @foxy4270
 IMG_20190128_182422.jpg - Google Drive

bsg 6.1.0.21
 IMG_20190128_182833.jpg - Google Drive
 δυο φωτογραφιες με night mode ιδια ωρα προσπαθησα να ειναι οσο ποιο σταθερες γινεται επισης με τις ρυθμισεις (1.3d) του foxy παρεληψα κάποιες για να λειτουργήσει στο mi 8 αυτες που βρισκονται στο fix εκτος απο αυτες που βρισκονται στο view finder processing που λειτουργούν στο mi8 κανονικα
 τα συμπερασματα δικα σας@papaflessas 
- 
			Ότι πει ο φοξυ ο δάσκαλος, τα υπόλοιπα όλα, εγώ τ ακούω βερεσε!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

- 

εκανες reboot μετα τις ρυθμισεις?Ο/H papaflessas έγραψε:1.3d με ρυθμισεις @foxy4270

bsg 6.1.0.21
 δυο φωτογραφιες με night mode ιδια ωρα προσπαθησα να ειναι οσο ποιο σταθερες γινεται επισης με τις ρυθμισεις (1.3d) του foxy παρεληψα κάποιες για να λειτουργήσει στο mi 8 αυτες που βρισκονται στο fix εκτος απο αυτες που βρισκονται στο view finder processing που λειτουργούν στο mi8 κανονικα
 τα συμπερασματα δικα σας

- 

Ναι κανονικά γι'αυτό και η κάμερα δεν έδειχνεΟ/H foxy4270 έγραψε:
 εκανες reboot μετα τις ρυθμισεις?Ο/H papaflessas έγραψε:1.3d με ρυθμισεις @foxy4270

bsg 6.1.0.21
 τα συμπερασματα δικα σας

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk@papaflessas 
- 

Μοιραστείτε- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0

- 

Ετικέτες