Βάλε αυτή που πρότεινε ο @geoanto555 με το αρχείο config που έδωσε νομίζω συνδυάζει καλή κάμερα - ρυθμίσεις.Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Ουφ!!! Τα διάβασα όλα....και δεν κατάλαβα τίποτα...ποια προτείνεται για το mi 8 pro ποια να βάλω...δεν κάνω πολύ χρήση την κάμερα σε γενικές γραμμές....για πείτε
Εκδόσεις και δοκιμές-τεστ Google Camera για το Xiaomi Mi 8
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
-
Βάλτε τη 18 και διαλέξτε xml απο τη πρώτη σελίδα. Είναι όλα υπέροχα που είδα και στον Γιώργο. Έναν καλό λόγο βέβαια δε λέει για τις ρυθμίσεις που έχουμε φάει μερόνυχτα δοκιμών μετά Στα κρύα της Καβάλας και της Αθήνας. Τέτοιος είναι ακούς Μήτσο @demakhs?Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
-
Πλάκα κάνω Γιώργο σιγά.
Έφτιαξε πολύ η κάμερα φίλε.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Η stock εννοείς? συνεχίζει στα μακρινά πλάνα να χάνει δες εδώ σκιές στο βάθος στα πεύκα
Stock camera global beta 9.2.11 by giorgos ioannidis, on Flickr
πάω στο μπαλκόνι για δοκιμές -
Τελικά ρε παιδιά πιο xml υπερισχύει για mix 2s το θέλω. Βάλατε ένα σορό στην πρώτη σελίδα
Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H gchatoutsidis έγραψε:
Τελικά ρε παιδιά πιο xml υπερισχύει για mix 2s το θέλω. Βάλατε ένα σορό στην πρώτη σελίδα
Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Άλλο ένα άλμπουμ σε χαμηλό φωτισμό με MGC xcam beta 18 & Sant1ty με δυο διαφορετικές ρυθμίσεις. Μπράβο @alvin1983 και @johnnyman το confing Nexus 6p -expo +0.2 με την global beta rom δεν άνοιγε η κάμερα.
Με άρεσαν τα παρακάτω config: Pixel 3Xl AWB on του Δημήτρη και Pixel 3 Xl WB on 25 frames 1.4 night του Johnnyman -
Ο/H foxy4270 έγραψε:
το ois ειναι Hardware και δουλευει παντα.
Είχε παρατηρηθει παλαιότερα στο Mi6 και τώρα το διαπιστώνω και γω στο zenfone 3 zoom. Βεβαια αν πας βιντεο και γυρισεις μετα πισω στη φωτογραφια, το ois δουλευει κανονικα. Δυστυχως δεν ασχολειται καποιος dev με τη συσκευη οπότε δεν το βλεπω να διορθωνεται. Από την αλλη, το απλό hdr+ την παλεύει άνετα χωρις ois. Στη τελικη αν βαλω αργο χρονο κάνω μια περατζαδα πρωτα απο βιντεο.
Κατα τα αλλα, αν κρινω απο το mix 2s, το ois δεν πρεπει να χει θεμα. -
Ο/H lucky_13_hc έγραψε:
Γειά σας απο εμενα ! είμαι πολύ καινουριος σε όλα αυτα που διαβασα σε ολη σας την συζήτηση. έχω το polaris θα ήθελα κάποιος να με κατατοπίση με ένα προγραμμα κάμερας και ρυθμίσεις γτ χαθηκα με τοσα που διαβασα!
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk@papaflessas -
Έβαλα έβαλα την 18 και ησύχασα... Με το Δημήτρη την Τρίτη επιλογή για το pixel που λέειOfficial Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες