Ποια εκδοση της pixel experience εχεις ?
Εκδόσεις και δοκιμές-τεστ Google Camera για το Xiaomi Mi 8
-
-
Ο/H billylamelo έγραψε:
Ο/H billylamelo έγραψε:
καλησπερα παιδια..μολις περασα την pixel experience rom στο κινητο μου και θελω να σας κανω μια ερωτηση..δεν μπορω να εγκαταστησω καποια αλλο αρχειο καμερας περα απο αυτο που εχει προεγκατεστημενο??εχω κατεβασει την beta18 και μολις παω να κανω εγκατασταση μου βγαζει το μηνυμα ''θελετε να εγκαταστησετε μια ενημερωση γι αυτη την ενσωματωμενη εφαρμογη??'' και μολις παταω εγκατασταση μου βγαζει το μηνυμα η εφαρμογη δεν εχει εγκατασταθει..τι παιζει?
-
Ο/H foxy4270 έγραψε:
Ο/H billylamelo έγραψε:
Ο/H billylamelo έγραψε:
καλησπερα παιδια..μολις περασα την pixel experience rom στο κινητο μου και θελω να σας κανω μια ερωτηση..δεν μπορω να εγκαταστησω καποια αλλο αρχειο καμερας περα απο αυτο που εχει προεγκατεστημενο??εχω κατεβασει την beta18 και μολις παω να κανω εγκατασταση μου βγαζει το μηνυμα ''θελετε να εγκαταστησετε μια ενημερωση γι αυτη την ενσωματωμενη εφαρμογη??'' και μολις παταω εγκατασταση μου βγαζει το μηνυμα η εφαρμογη δεν εχει εγκατασταθει..τι παιζει?
-
Καλησπερα παιδια.. λυστε μου και μενα μια απορια .. Μi8 china version με την τελευταια china dev.. αποσες gcam εχω δοκιμασει μονο του BSG τρεχουν απροβληματιστα.. ολες οι αλλες αν θυμαμαι καλα απλα ανοιγουν και ειναι κολλημενες σε μαυρη οθονη .. εχει να κανει με τα χαρακτηριστικα που εγραψα και δεν δουλευουν ? θελουν custom roms?
-
Δοκίμασε αυτες που σε προτείνω. Από san1ty της F1 V
Google Camera Port: san1ty apks
XTREM beta 18, 19 και ,beta 5, 6
Google Camera Port: xtrme apks
FU24 την 5.2.025 χωρίς night sight και την 6.1.021 με night sight
Google Camera Port: fu24 apks
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H billylamelo έγραψε:
μου αναγράφει για παράδειγμα beta 18
beta 18 ειναι το ονομα που εδωσε ο dev -
Παιδιά στην xtrem beta 18 με τις ρυθμίσεις από τον johnnyman σας βγάζει και εσάς κάπως πολύ έντονα τα χρώματα? Δηλαδή το κόκκινο το κάνει πολύ κόκκινο λες και έχει πάρει φωτιά....
Και άλλη μία ερώτηση.
Πως στο καλό μπορώ να έχω δύο εκδόσεις gcam παράλληλα και αν γίνεται η απάντηση να είναι λίγο λεπτομερώς? -
Τις θερμές ευχαριστίες μου στον @linuxilakis για τα config έτοιμα που με έδωσε.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatal -
Παιδιά μπορείτε να ανεβάσετε τα συγκεκριμένα confings να τα δοκιμάσουμε και εμείς
Στάλθηκε από το Mi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Περίμενε λίγο να τα βρω και να τα ανεβάσω.
@thanostonia Είναι zip αρχείο κάνε το αποσυμπίεση θα βρεις 5 config αρχεία xml. Τα αρχεία αυτά είναι από χρήστες τα βρήκε και τα έδωσε ο Βασίλης @linuxilakis thanks.
Config (Marian(2)-Josef77-Scorpio-SG) -
-
@spiderman3 πολύ ανώτερες οι προηγούμενες που είχες ανεβάσει απο το ίδιο σημείο με τα config της αρχικής σελίδας
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες