Έχει πάει σε άλλο επίπεδο το night sight με τα xml παίδες
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΚαι εμείς να τρώνε ώρες για δοκιμές να δούμε ποιο είναι το καλύτερο γιατί η τσιάομι είναι άχρηστη σε αυτό τον τομέα.Ο/H lorenzo81 έγραψε:
Έχει πάει σε άλλο επίπεδο το night sight με τα xml παίδες
Γιαννη πες τι εκανες ομως... Θυμασαι να πατησες καποια επιλογη.... Κατι.... Δοκιμασες να ξαναπερασεις ρομ??Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Το λοιπόν... Από μεγάλη περιέργεια όπως πάντα...κάνα μία σχετική χαζομάρα... Δεν μπορώ με τίποτα να κάνω εγκατάσταση την gcam...με την καμία όμως...όσες έχω δδοκιμάσει!!! Όλες δηλαδή... Πείτε κάποια λύση για να μην σβήσει...
προσοχη παιδεια συγνωμη για αυτο εβαλα λαθος αρχειακά γιατί μπέρδεψα τα ονόματα των xml αρχείων τωρα στο ποστ εχω βαλει τα σωστα xml αρχεια τα οποια τα ξεχώρισα με αλλαγή ονόματος συγνώμη για την ταλεπωριαΟ/H papaflessas έγραψε:
καλημερα στην ομαδα ,
για αυτη εδω την καμερα του sant1ty MGC_6.1.021_XCAMBase_F1-san1ty.apk εφτιαξα ενα xml αρχειο
που εχει ενεργοποιημένο το noise reduction με ρυθμίσεις απο ενα αρχείο xml (pixel3xl-alvin)του @alvin1983 που πείρα μόνο τις ρυθμίσεις για τον θόρυβο από αυτό και τις ρυθμισεις απο το αναρτημένο xml απο το changelog της συγκεκριμένης gcam οποτε ε εχουμε μια γρήγορη κάμερα , την ήμερα εχουμε απόδοση χρωματων στην φωτογραφια σαν την μαμα καμερα του mi8 με μικροδιαφορες και το βράδυ ενα κάλο night mode
καλές δοκιμές σας εύχομαι ελπίζω να σας αρέσει
το αρχεία xml ειναι εδώ dailyandnight2defaultlib.xml με default lib
και εδω με την βιβλιοθηκη του xlib dailyandnight2xlibv2mod.xml που απο οσο εχω διαβασει τα αποτελεσματα των φωτογραφιων απο αυτη την βιβλιοθηκη ειναι κοντα στο iphone xs max
να χρησιμοποιείς την σελίδα flickr...τις ανεβάζεις εκεί κι εδώ βάζεις τον σύνδεσμοΟ/H lucky_13_hc έγραψε:
Βασικά δεν μου την ανεβάζει λέει μεγάλο αρχέτυπο