Έχει, έχει Μήτσο
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούσε ευχαριστω πολυ εχει δοκιμη και θα σασ πω αποτελεσματαΟ/H spideman3 έγραψε:
Ορίστε Uploadfiles.io - Download Urnyx05-settings-v1.4.xml for freeΟ/H papaflessas έγραψε:
@spideman3 το xml αρχειο του Urnyx05 v4.0 μπορεις να το αναρτησεις οποτε μπορεσεις ?
Στάλθηκε από το MI 8 μου
Ακριβώς όπως τα λες! Κατά σειρά mix3, mix3 gcam, Mate.. YEhnoDopwfeVWNBbA x291m7XW86spDz5j9 7ZCkoeutEwSSWcch8 (δεν παραθέτω του mi9, δυστυχώς είναι ανάξια να συγκριθεί με τα άλλα δύο....) Μακάρι να του φτιάξουν την κάμερα αλλά χωρίς OIS τη νύχτα ΜΌΝΟ με τρίποδακι. (κ το mate δεν έχει ois στην κυρία αλλά το παντρεύει προφανώς με την άλλη που έχει ois)Ο/H foxy4270 έγραψε:
Συγγνωμη αλλα η καμερα του Mate ειναι επιεικως απαραδεκτη.Η Huawei δεν εχει καμια επαφη με το αντικειμενο.Ο/H z953rr έγραψε:
Το Μι9 ριχνει φαπες απλα...
συγκρινεις το Mate 20 pro με τα xiaomi ??? Με ποιο απ'ολα?Ο/H papaflessas έγραψε:
Παιδεία δεν νομίζω το mate 20 pro να μην έχει καλύτερη κάμερα από τα χιαομι και μιλάω από την εργοστασιακή έτσι δεν λέω gcam γιατί η gcam δίνει προβάδισμα προφανώς και είναι ο βασιλιάς της περσινής χρονιάς σε κάμερα από τον ανταγωνισμό και τόσοι reviewers το δείχνουν απλά το όσο αφορά θέμα κάμερα δεν φτάνει μόνο το κινητό η το πρόγραμμα της κάμερας παίζει ρόλο και ποιός βρίσκεται πίσω από την κάμερα επίσης εγώ πιστεύω τον ανταγωνισμό η χιαομι για να τον φτάσει θέλει τουλάχιστον άλλα δύο χρόνακια και επιτέλους να μπει για τα καλά στο παιχνίδι το mi8 έλειπες το mi9 λιγότερο έλειπες και πάει λέγοντας απλά δυστυχώς θα αυξηθεί και το κόστος της συσκευής για να πάρεις ένα πραγματικά άριστο τηλέφωνο σε όλους τους τομείς και στην κάμερα να δείς αληθινή βελτίωση γενικός εμένα δεν με.εντυπωσοασε το mi9 σε απόδοση κάμερας ίσως με.τις gcam να έχει τεράστια διαφορά σε σχέση με το mi8 αλλά στην κάμερα της Xiaomi η διαφορά είναι μικρή
εχεις δει την επεξεργασία του mate 20 κ γενικα των huawei?? καθολου φυσικο αποτέλεσμαΟ/H papaflessas έγραψε:
Παιδεία δεν νομίζω το mate 20 pro να μην έχει καλύτερη κάμερα από τα χιαομι και μιλάω από την εργοστασιακή έτσι δεν λέω gcam γιατί η gcam δίνει προβάδισμα προφανώς και είναι ο βασιλιάς της περσινής χρονιάς σε κάμερα από τον ανταγωνισμό και τόσοι reviewers το δείχνουν απλά το όσο αφορά θέμα κάμερα δεν φτάνει μόνο το κινητό η το πρόγραμμα της κάμερας παίζει ρόλο και ποιός βρίσκεται πίσω από την κάμερα επίσης εγώ πιστεύω τον ανταγωνισμό η χιαομι για να τον φτάσει θέλει τουλάχιστον άλλα δύο χρόνακια και επιτέλους να μπει για τα καλά στο παιχνίδι το mi8 έλειπες το mi9 λιγότερο έλειπες και πάει λέγοντας απλά δυστυχώς θα αυξηθεί και το κόστος της συσκευής για να πάρεις ένα πραγματικά άριστο τηλέφωνο σε όλους τους τομείς και στην κάμερα να δείς αληθινή βελτίωση γενικός εμένα δεν με.εντυπωσοασε το mi9 σε απόδοση κάμερας ίσως με.τις gcam να έχει τεράστια διαφορά σε σχέση με το mi8 αλλά στην κάμερα της Xiaomi η διαφορά είναι μικρή